Gå til sidens hovedinnhold

Vi tror Tyskland vinner igjen

Artikkelen er over 1 år gammel

Dette er reprise av U21-EM-finalen i 2017. Den gangen vant Tyskland, og vi tror de vinner igjen i kveld.

Oddstips

Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddstips U21-EM: Vi tror Tyskland vinner igjen

Oddstips Eliteserien: Brann har en mareritt statistikk borte mot Molde

Oddstips Eliteserien: Haugesund er en møkkaby for VIF

Oddstips Eliteserien: Bodø/Glimt mener alvor

Søndagskupongen: Full tillit til Molde på søndagskupongen

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Vikinglotto: Bergenser vant 15 millioner i annenpremie!

Copa America: At du trenger å vite før Copa America

V64 Bro ParkDobbel jackpot med 997 946 SEK ekstra

V4/V5 KlampenborgHerlig søndagsgalopp på Klampen

Det er et spennende langoddsprogram denne søndagen. Det spilles full serierunde både i Eliteserien og i OBOS-ligaen, i tillegg er det finale i U21-EM hvor Spania møter Tyskland. Her hjemme på bjerget spiles det flere kamper i PostNord-ligaen og i Norsk Tipping-ligaen, og i Allsvenskan er det toppkamp i Stockholm mellom AIK og Malmö FF. Ellers er det også tre kamper i Afrikamesterskapet.

NB! 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Spania – Tyskland 1,82 – 3,40 – 3,40 B (spillestopp kl. 2055)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

U21-EM, finale. Spania og Tyskland møtes i finalen i U21-EM for andre gang på rad. Tyskerne tok tittelen tilbake i 2017, da de slo Spania 1–0.

Spania eller Tyskland har dominert denne turneringen det siste tiåret. De har vunnet fire av de fem siste U21-mesterskapene, så det er ingen stor overraskelse at det er nettopp disse to nasjonene som møtes i søndagens finale.

Spania har vunnet tre kamper på rad etter at de tapte åpningskampen mot Italia med en samlet målforskjell på 11–2.

Tyskland er ubeseiret i sommerens U21-EM, men de slet lenge mot Romania i semifinalen. Til slutt var det to scoringer på overtid som sørget for at tyskerne vant 4–2 og booket en plass i finalen. Det var Tysklands 16. kamp på rad uten tap.

Nå håper Tyskland at de skal ta sin andre U21-tittel på rad, men det blir tøft. Spanjolene er favoritter, og det er ikke uten grunn. De har tatt med seg en sterk tropp til turneringen i Italia, som blant annet inneholder den ferske West Ham-spilleren Pablo Fornals.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Spania har spilt seg opp utover i mesterskapet, og de leverte en solid prestasjon mot Frankrike i semifinalen. Spanjolene banket franskmennene hele 4–1 etter å ha lagt under 0–1. De dominerte kampen totalt, og det viser noe av kvaliteten i dette laget.

Spania har sett verdien i å få gode resultater i U21-EM. De har tatt med seg etablerte spillere fra La Liga for å vinne titler og få mesterskapserfaring. De spanske spillerne har vist en fantastisk mentalitet etter at de kom tilbake fra tapet mot vertsnasjonen og gikk hele veien til finalen.

Tyskland sikret seg i realiteten en plass i semifinalen allerede etter de to første kampene i Italia. De slo Danmark 3–1 i åpningskampen og fulgte opp med å banke Serbia 6–1 i kamp nummer to.

Tyskerne er dyktige til å utvikle nye talenter, og de har skiftet ut hele troppen siden mesterskapet i 2017. De har også vist et imponerende angrepsspill i turneringen, men spørsmålet er om de klarer å forsette det mot spanjolene.

Tyskland har scoret 14 mål på fire kamper i Italia, og SC Freiburg-spissen Luca Waldschmidt har scoret syv av dem. Men de har slitt med å holde tett bakover. De har sluppet inn mål i alle fire kampene i mesterskapet.

Jeg stoler likevel på at de scorer nok mål fremover, og statistikken viser at de kan klare det. De har nemlig scoret to mål eller mer i elleve av de tolv siste kampene.

Med tanke på at spanjolene har scoret elleve mål på de tre siste kampene, og at alle de spanske kampene i turneringen har endt med tre må eller mer, så ligger det an til en underholdende finale.

Jeg synes at Spania er gjort til altfor stor favoritt i denne kampen. Disse to lagene er jevnere enn oddsen indikerer, og jeg tror fort denne kampen kan ende uavgjort etter ordinær tid. Likevel satser jeg på Tyskland. De har vært bunnsolide fra starten av mesterskapet, og jeg mener de er undervurdert her. Når Tyskland står ti 3,40 i odds mener jeg det er mest interessante spillet.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Kommentarer til denne saken