SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror Viking vinner Rogalandsderbyet

Johnny Furdal jubler sammen med Kristian Thorstvedt etter seieren mot Stabæk i cupen. I kveld venter lokaloppgjør mot Haugesund. 
Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Johnny Furdal jubler sammen med Kristian Thorstvedt etter seieren mot Stabæk i cupen. I kveld venter lokaloppgjør mot Haugesund. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Viking skal vinne mot et skadeskutt FK Haugesund-lag fredag.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddstips Eliteserien: Tromsø har fått Alfheim i gang nå

Oddstips Eliteserien: Herlig odds på hjemmesterke Odd

Oddstips Eliteserien: Vi tror Viking vinner Rogalandsderbyet

Oddstips Eliteserien: Formsterkt Glimt kan overraske mot VIF

Oddsdobbel: Brann viser vei i spennende eliteserie-dobbel

Midtukekupongen: Midtukekupongen avgjøres i kveld

V5 Jägersro: Herlig V5-galopp på Jägersro

V65-lunsj Sverige: Vrien V65-lunsjomgang fra Sverige

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Vikinglotto: Slik reagerte bergenseren som vant 69 millioner

Det er et herlig langoddsprogram vi har foran oss denne fredagen. Det spilles kamper i Veikkausliiga i Finland, i den islandske toppserien og i irsk Premier Division. Ellers spilles det to interessante åttendedelsfinaler i Afrikamesterskapet, hvor favorittene Marokko og Senegal skal møte henholdsvis Benin og Uganda. Høydepunktet er likevel at det spilles full serierunde i Eliteserien. Hele syv oppgjør skal vi få fra det øverste nivået i Norge i kveld. Seks kamper starter 19:00, mens Viking – Haugesund tar til 21:00. Det er stort sett dette som er å fokusere på i kveld, men det holder lenge for oss! Vi kommer med oddstips til de fleste kampene i Eliteserien. I tillegg ligger det analyse av alle kampene i vår analyse av tippekupongen!

NB! Fredag kan du vinne vanvittige ca. 90 millioner i EurojackpoLever kupongen før fredag kl. 1900

Viking – Haugesund 2,00 – 3,50 – 3,45 H (spillestopp kl. 2055)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Eliteserien. Årets første Rogalands-derby. Viking har overrasket positivt etter opprykket fra OBOS-ligaen sist sesong. Siddisene ligger med sine 18 poeng på en fin sjetteplass på tabellen.

Samúel Kári Fridjónssons perfekte treff fra 20 meter sendte Viking i ledelsen til pause borte mot Mjøndalen forrige søndag, men bruntrøyene kom tilbake i annen omgang og Viking måtte ta til takke med 1–1. Det var andre kampen på rad uten seier for Stavanger-laget.

I forrige hjemmekamp tapte de 3–4 mot Bodø/ Glimt. Det er faktisk det eneste hjemmetapet til Viking så langt denne sesongen. Bjarne Berntsen sine menn står med 3-1-1 på eget gress. Greit å merke seg at laget bare har spilt fem av de første tolv kampene på hjemmebane.

Hjemme har de vunnet tre av de fem siste seriekampene, og de har også tatt seg videre i cupen etter 5-2-seieren mot Stabæk.

Kaptein Tripic blir trolig klar til fredagens match.

Haugesund tapte 1–4 mot Vålerenga i forrige serierunde. Jostein Grindhaug sine karer spilte en svak kamp, men fire baklengsmål var likevel litt i overkant. Det var andre starke tapet for Haugesund.

Etter 13 spilte kamper ligger Haugesund på niendeplass, to poeng bak Viking, men med én kamp mer spilt. Tre av fire seire har kommet på utebane, og selv om de spiller på naturgress hjemme, har både Ranheim og Mjøndalen blitt slått på kunstig underlag.

Laget fra sildabyen har store skadeproblemer. Ben Karamoko, Anthony Ikedi, Dennis Horneland, Alexander Stølås og Joakim Våge Nilsen er alle uaktuelle til fredagens kamp. Stølås røk akillesen i hjemmekampen mot Brann og blir ute en stund. Han har vært en nøkkelspiller hos Haugesund. Han har neste flest scoringer og flest målgivende for laget denne sesongen.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

At også toppscorer Ibrahima Wadji er ute etter å ha testet positivt på morfin under en dopingkontroll, svekker Haugesund-laget offensivt. Savnet etter Wadjis offensive krefter var tydelig hos Haugesund mot VIF.

Haugesund har kun vunnet én av de siste fem kampene på SR-Bank Arena. Det er mye prestisje som står på spill i disse oppgjørene, men jeg mener at Haugesund er kraftig svekket før fredagens kamp.

Haugesund leverte strålende i fjor, kom på fjerdeplass og skal spille europacupkvalifisering mot Cliftonville neste uke. Jeg tror den kampen kan forstyrre litt før matchen mot Viking. Alle skadene gjør ikke situasjonen noe bedre. Dessuten viser hjemmelaget bedre form enn gjestene nord for Boknafjorden. Jeg mener at Viking-seier til 2,00 i odds er interessant.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Kommentarer til denne saken