Gå til sidens hovedinnhold
aId-logo
  • Tips oss
  • Direktesport
  • Debatt
  • Dødsannonser

Som skapt til krydret sjømat

Artikkeltags

  • Vin
  • fredagskuppet
  • anmeldelse
  • mat og drikke
Av Per Randers Haukaas
Publisert: 14. juni 2019, kl. 17:09 Sist oppdatert: 14. juni 2019, kl. 17:09

Lei av kjøtt og pølser på grillen? Prøv krydret sjømat – med viner som matcher spennende smaker!

  • Tips oss.
  • Send inn videotips.
  • Ansvarlig redaktør: Sigvald Sveinbjørnsson
  • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
  • Redaktørplakaten
  • Vær varsom
  • Adresse: Lars Hilles gate 30 / Odd Frantzens plass 5, postboks 824 Sentrum, 5807 Bergen. Tlf: 55 23 50 00. Tips: 800 33 044
  • Materialet på dette nettstedet omfattes av åndsverklovens bestemmelser. BA er ikke ansvarlig for eksterne nettsider.
  • © 2019