Bjørndalen skal bli far

42 år gamle Ole Einar Bjørndalen har bestemt seg for å fortsette skiskytter-karrieren. Suksessen i Holmenkollen ga mersmak. Men han ga mer enn én nyhet på pressekonferansen.

42 år gamle Ole Einar Bjørndalen har bestemt seg for å fortsette skiskytter-karrieren. Suksessen i Holmenkollen ga mersmak. Men han ga mer enn én nyhet på pressekonferansen. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Bekrefter forhold til skiskytterstjerne.

DEL

Ole Einar Bjørndalen (42) skal bli far. Det bekreftet han på en pressekonferanse tirsdag, skriver Nettavisen.

Pressen ventet på nyheten om at han skal fortsette karrieren frem mot OL i 2018, men den norske idrettshelten overrasket med enda en gladnyhet:

Bjørndalen fortalte nemlig, til alles store overraskelse, at han og skiskytterstjernen Darja Domratsjeva (29) har skutt fullt hus sammen.

Blir foreldre i oktober

– Vi er nå et par og vi skal bli foreldre. Det ser vi frem til og er glade for det. Termin er i starten av oktober, sier Bjørndalen til stor applaus.

Han har ingen barn fra før. 

– Vi gleder oss. Det blir en helt ny verdi i livet, sier 42-åringen.

Han og Domratsjeva blir dermed et av skiverdenes heteste idrettspar.  Bjørndalens CV taler for seg selv, men den hviterussiske 29-åringen står selv bokført med tre OL-gull og to VM-gull.

– Hvordan påvirket dette beslutningen?

– Det har egentlig vært positivt, og vi har tatt det med inn i evalueringen. Darja har hatt en strålende karriere hittil, men har vært en del syk i fjor og i år. Hun er innstilt på å komme tilbake igjen og trene for fullt frem mot fødselen - og konkurrere igjen på nyåret, sier Bjørndalen.

Vennskapet utviklet seg

Det har lenge gått rykter om en romanse mellom de to skiskytterne. Men Bjørndalen klarte altså å holde kortene tett til brystet lenge.

– De fleste vet at jeg har hatt et bra vennskap med henne i flere år. Det vennskapet har utviklet seg litt, sier Bjørndalen og fortsetter:

– Vi har nå kommet så langt at vi er et par og vi skal bli foreldre. Det ser vi frem til. Vi er veldig glad for det. Det har vært planlagt og termin er i oktober.

Artikkeltags