BYGGMAGASINET

i Bergen 2020

7FjellGlassservice-30.jpg
Previous.png
Next.png

Glassklare mål for et vakkert uteområde

Erik Austevoll hadde lenge hatt et ønske om å starte for seg selv. Da muligheten kom, var det bare å ta sjansen. Han trives utmerket med den varierte arbeidsdagen, montering og kundeservice. Nå har han iverksatt enda et prosjekt: Egenproduserte rekkverk i glass.

7fjell-logo_100px.png

ANNONSØRINNHOLD FRA

– Jeg har gått med tanken om å starte for meg selv lenge. Min tidligere arbeidsgiver kuttet ut montasjebiten og satser nå kun på salg. Det er ikke noe for meg å bare sitte på et kontor, så da gjennomførte jeg ideen om å drive egen bedrift, sier Erik Austevoll.

Rett etter påske var 7Fjell Glasservice AS en realitet. Erik har også fått med seg sin tidligere kollega, Daniel Kvamsdal. Duoen tilbyr alt innen tradisjonelt glassarbeid. Det inkluderer blant annet glassrekkverk, speil, glassruter, ødelagte vinduer og dørautomatikk.

De er også i gang med å utvikle sitt eget rekkverkssystem, som de håper vil bli en hit på det norske markedet.

– Rekkverket er snart ferdigstilt og skal blant annet fremstilles for SINTEF-godkjenning. For oss er det viktig at produktet oppfyller alle krav til lover og regler slik at vi med stolthet kan stå inne for det vi selger, forklarer Erik.

7FjellGlassservice-28.jpg

Erik Austevoll trives godt ute hos kundene, og foretar individuelle tilpasninger som sørger for et optimalt resultat.

Få mer ut av uteplassen

Glassrekkverk er blitt meget populært i Norge da det bidrar til hyggelig utemiljø. Du får et nærmest usynlig rekkverk som er med på å fremheve utsikten og samtidig slippe inn lys og skaper trygghet og sikkerhet. Et glassrekkverk skal smelte godt sammen med byggets design og arkitektur. En annen fordel er at det er enkelt å vedlikeholde.

Med popularitet kommer etterspørsel og dermed et bredt utvalg. Glassrekkverk kan kjøpes en rekke steder, og de kommer i ulike prisklasser. Erik og Daniel er opptatt av at de skal tilby sikre rekkverk, som oppholder alle lovverk, til sine kunder.

– Vi monterer ikke rekkverk vi ikke ville montert hjemme hos oss selv, understreker de.

Spesielle sikkerhetskrav krever at det må brukes sikkerhetsglass i glassrekkverket. Dette innebærer at glasset skal være minimum laminert, men enkelte bruksområder krever herdet laminert glass. Glassrekkverket monteres enten i et rammeverk, eller frittstående med innfestning kun i gulvet eller i dekkant.

Den nyetablerte bedriften handler alt glass hos en lokal forhandler.

– Vi ønsker selv å være den foretrukne lokale glassinstallatøren, så da er det naturlig at vi selv støtter det lokale næringslivet. På den måten opparbeider vi også et godt forhold til våre partnere, og vil få raskere hjelp når det er behov for det. Det er lettere å stikke innom en i nærområdet for å hente varer kontra å vente på leveranse fra utlandet, sier Erik.

7FjellGlassservice-6 kopi.jpg

Daniel Kvamsdal har øye for detaljer og sørger for at glasset sitter der det skal.

Kvalitet i alle ledd

Med seg inn i den nye bedriften tar Erik gode skussmål fra tidligere kunder, og oppdragene strømmer på. Den drevne glassmontøren legger ikke skjul på at jungeltelegrafen er kjekk å ha, og at et godt rykte er gull verdt.

Erik vektlegger at de er en seriøs aktør, som satser på kvalitet og kundeservice.

– Vi er opptatt av å overholde avtaler. Skulle det oppstå noe uforutsett som forhindrer oss i å overholde avtalen, får kunden alltid beskjed. I tillegg er vi nøye på å rydde etter oss slik at det ser ut som aldri har vært der, legger han til.

7Fjell Glasservice er nøye på at produktene holder høy standard til en konkurransedyktig pris.

Glassekspertene har også noen gode råd til de som vurderer glassrekkverk. Første steg er å bestemme deg for hva slags type rekkverk du skal ha. Det finnes en rekke muligheter, som blant annet med eller uten stolper.

Når du har innhentet tilbud på rekkverk og montering, bør du sjekke referansene til bedriftene slik at du vet du får et sikkert produkt og profesjonell montering.

– Det er også viktig at du stiller spørsmål angående produktet og hva som er inkludert og ikke inkludert. En god leverandør skal kunne svare på alle dine spørsmål og fremlegge referanser på lignende jobber, anbefaler Erik. Austevoll og Daniel Kvamsdal.

Sist, men ikke minst: Velg en lokal aktør. Da støtter du næringslivet i området du bor – og kommer lettere i kontakt med leverandøren ved behov.

5 grunner til å velge glassrekkverk

Med glassrekkverk får du et nytt syn på omverdenen! Her er de viktigste grunnene til å gå for glass:

  1. Mer lys og bedre utsikt
  2. Det er lett å vedlikeholde
  3. Sikkerhet
  4. Glassrekkverk varer lenge
  5. Moderne og tidløst design
7FjellGlassservice-14.jpg

Duoen samarbeider godt og Erik Austevoll (t.h.) følger med mens Daniel Kvamsdal setter siste glassplate på plass.

Kontakt oss

Telefon: 922 55 966
E-post: [email protected]

Følg oss på Facebook

Adresse
Breisteinvegen 182A, 5111 Breistein

7Fjell Glasservice AS

  • Bedriften ble etablert i 2019.
  • Vi utfører arbeid innen glassrekkverk, dørautomatikk, speil og glass.
  • Vi tilbyr alt innen glassarbeid over hele Vestlandet.
  • Vi har nærmere 10 års erfaring innen faget.