Bil og motormagasinet 2020

TO GENERASJONER BILENTUSIASTER: Christoffer og Arthur Farestveit ønsker deg velkommen til en trygg og effektiv bilhandel.

Selge bilen?

Vi gjør jobben for deg!

Har du planer om å selge bilen, men synes det er stress og tiltak? Fortvil ikke! Auto Formidling West gjør hele jobben for deg. Med 30 års erfaring sørger familieforetaket for at hele salgsprosessen går på skinner.

Font, Logo, Text, Green

ANNONSØRINNHOLD FRA

Det har aldri blitt solgt like mange bruktbiler i Norge som nå. I dag bruker mange privatmarkedet når man skal selge bilen sin, da kan det fort bli krøll i systemet og man oppdager at dokumentasjon og eu-kontrollen ikke er på plass.

Er du en av dem, da kan du ta turen til Auto Formidling West. Du parkerer bilen, og de løser problemene for deg.

- Vi sørger for at transaksjon mellom ny og tidligere eier skal være forutsigbar og trygg for alle parter. Vi tar hånd om all dokumentasjon og papirer, og får tak i viktig informasjon fra eier og formidler det til ny eier, sier Christoffer W Farestveit.

Kontakt oss

Christoffer Farestveit har vært interessert i bil så lenge han kan huske, og begynte som løpegutt allerede som 14-åring. I dag er han daglig leder for familiebedriften Auto Formidling West, som han driver sammen med faren Arthur.

Bil i ryggmargen

Christoffer Farestveit er daglig leder og driver firma sammen med sin far, Arthur Farestveit. I dag er de totalt tre ansatte. Arthur har 30 års erfaring med bil, og som 14-åring startet Christoffer å jobbe med sin far, for det meste som løpegutt.

- Jeg vasket biler og løp rundt. Bil har vært en stor interesse helt siden jeg kan huske, mye på grunn av pappa. Vi har alltid hatt en tett dialog, det var han som lærte meg hvor viktig jobb og skole er, sier Christoffer.

Noen år senere begynte Christoffer aktivt med bilsalg og i 2014 ble han bilselger på heltid. I 2017 gikk han over til bank og finansiering, men for et år siden bestemte han seg for å etablere sitt eget firma, da savnet til bilbransjen trengte på.

- Jeg ønsket å etablere mitt eget, og det tok ikke lang tid før pappa kom på banen, sier Christoffer.

Da var Arthur ansatt i en annen bilforretning som bilselger. Han har jobbet med bil hele livet og vært innom logistikkbransjen på veien. I 2004 begynte han å jobbe som bilselger på heltid.

- Det er klart jeg ville hjelpe til når Christoffer skulle etablere sitt eget. Det har vært veldig fint å bygge dette opp sammen. Gammel og ny erfaring er gull verdt, sier Arthur.

Personal luxury car, Auto show, Automotive design, Land vehicle
Aerospace engineering, Automotive design, Motor vehicle, Transport
Personal luxury car, Sports sedan, Automotive design, Motor vehicle, Wheel, Transport

Vi tilbyr:

Trygghet og lang erfaring

Auto Formidling West har en intensjon om å tilby deg som kunde nøyaktighet. Med erfaring fra både logistikk og salgsbransjen har far og sønn stort fokus på å være nøyaktig fra start, for at sluttproduktet skal bli perfekt. Ved å overlate jobben til Auto Formidling West vil du oppleve trygghet og at du som kunde blir godt ivaretatt.

- Vi utfører det som er nødvendig av oppgradering av bilen i forbindelse med eierskifte, verkstedkontroll, EU-kontroll, kosmetisk klargjøring, lakkutbedring og dekk.

Bilforhandleren har flere gode samarbeidspartnere innen finans, forsikring, utvidet garanti, restgjeldlån, verksted, dekk og lakkering. Dette er samarbeidspartnere som familieforetaket har tett relasjon til.

- Den relasjonen vi har til våre samarbeidspartnere er unik. Vi har bred erfaring, og både Christoffer og jeg har vært innom salg av nybil tidligere. Jeg tror neppe noen kan arrestere meg på at jeg faktisk har solgt over 5000 biler gjennom karrieren min, sier Arthur.

Se våre biler til salgs

Glasses, People

Arthur Farestveit har nærmere 35 års fartstid i bilbransjen. Han deler mer enn gjerne sine erfaringer med deg, enten du skal kjøpe eller selge bil.

Gode tilbakemeldinger

Familieforetaket har lang fartstid i bransjen og har opparbeidet seg et solid nettverk, noe som gir deg mulighet til å bli møtt med kun det beste av det beste. Jevnlig får de gode tilbakemeldinger fra kunder. Gjentagelser som ryddig og trygghet er noe både Arthur og Christoffer ofte hører.

- Jeg tror alle gode tilbakemeldingen kommer av at vi har lang erfaring og kunden opplever at vi har stålkontroll på det vi gjør, vi ønsker å gjøre det enklest mulig for alle parter, sier Christoffer.

Arthur understreker at de selger alle typer bilmerker. Det første året for bilforretningen har gått bedre enn forventet, som mål hadde de satt seg 180 bilsalg, og endte med over 220.

- Det er veldig gøy at det har gått så bra, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Christoffer.

Auto Formidling West holder sentralt til på Paradis i Bergen, med et stort fagmiljø rundt seg, der du kan selge eller kjøpe ny bil.

Velkommen til oss!

Sean Løvik er ansatt som "juniorselger" i Auto Formidling West, med hovedansvaret for å hente inn nye kunder i formidlingssalg. I all hovedsak kontakter han kunder som skal selge bilen sin, og tilbyr dem firmaets tjenester.

Kontakt oss

Adresse
Nesttunvegen 14
5253 Paradis

Åpningstider
Mandag - fredag: 10:00 - 16:00

Telefon: 481 89 118
E-post:  post@afw.no

Auto Formidling West AS

  • Etablert i 2019 av Christoffer Farestveit.
  • Familieforetaket har 30 års erfaring i bilbransjen, totalt tre ansatte.
  • Et solid nettverk og gode samarbeidspartnere.
  • Hjelper deg å selge bilen din på en forutsigbar og ryddig måte.
  • Selger alle typer bilmerker.

Land vehicle, Hatchback, Transport, Car