Bil og motormagasinet 2020

GOD SOM GULL: Daglig leder Jan-Tore Frimann Nilsen hos Bulder Verksted kan nå tilby tungbileiere en svært gunstig avtale de ikke får hos merkeforhandleren.

Bulder Verksted gir deg garanti-utløpstesten du har ventet på!

Bulder Verksted i Rådalen har lang fartstid i bransjen og kan alt om bil. Nå er verkstedet ute med en splitter ny gullavtale-utløpstest som hjelper deg med å ta ekstra godt vare på kjøretøyet ditt.

På verkstedet i Rådalen oser det erfaring, med 13 mekanikere på gulvet tilbyr Bulder vedlikehold, service, reparasjoner, utbedring og sakkyndig kontroller.

Sammen har de fagbrev i alt fra småbil, tungbil, industriarbeider, elektro, anleggsmaskin og reservedelsfaget, samt sveis og karosseri. De kan derfor utføre alle typer reparasjoner under samme tak.

– Vi har et bredt spekter av dyktige mekanikere som har lang erfaring. Vi reparere alle typer kjøretøy, bortsett fra mopeder og motorsykler, sier verksmester og daglig leder i Bulder Verksted Rådal, Jan-Tore Frimann Nilsen.

Bulder er organisert i to selskaper. Bulder AS står for import av maskin merkene Kato, Atlas og Eddie samt slitedeler. Bulder Verksted AS er en landsdekkende verkstedskjede med 11 verksteder.

Selskapet har som mål å finne lette løsninger for tungt arbeid. Jan-Tore forteller at Bulder Verksted nå har spikret sammen et tilbud som har vært etterspurt i bransjen.

Mode of transport, Motor vehicle

Bulder er et av Bergens største verksteder for store kjøretøy. Teknisk leder Tore Nordvik utfører PKK-kontroll på lastebil.

Bestill testen nå!

Når man kjøper en ny lastebil fra for eksempel Volvo eller Scania, tegnes det ofte en gullavtale der lastebileier betaler et fast beløp hver måneden i fem år. Denne avtalen inkluderer service og en garanti - uansett hva som skjer med lastebilen, dekkes det med gullavtale. Det høres flott ut, men flere lastebileiere møter problemer når gullavtalen utgår.

Jan-Tore forteller at det blir gjennomført minimum av reparasjoner fra merkeforhandler sin side. Når avtalen er utløpt, må lastebileier utføre et kostbart førstegangs verkstedbesøk.

– Ikke la bukken passe havresekken når det nærmer seg avtaleslutt. Jo mindre feil merkeverkstedet påpeker, jo mindre må de utbedre, utdyper han.

Derfor kan nå Bulder Verksted, som et uavhengig verksted ta en gjennomgang av kjøretøyet ditt og komme med en tilstandsrapport på ting som må utbedres før bilen går ut av avtalen. Dette kan du som lastebileier slå i bordet med til din leverandøren.

Mange kjører lastebilen sin mer enn fem år, derfor ser Bulder Verksted på dette som en fin mulighet til å overta vedlikeholdet etter disse fem årene.

– Dette gjelder alle tunge kjøretøy, der vi gir en veldig god pris på denne utløpstesten, hvor eier kan få reparert mer av bilen sin gratis. Vi håper da at kunden er fornøyd med arbeidet vi utfører slik at vi eventuelt kan fortsette samarbeidet videre, sier han.

I tillegg tilbyr nå Bulder Verksted også en fastpris på service på lastebiler.

– Jeg vet at vi er vesentlig billigere enn andre konkurrenter, og veldig mye billigere enn merkevaren.

Nå tilbyr vi også lastebilservice til FASTPRIS!

 • Alle lastebiler og merker kun kr 19.999 + mva.
 • Full service, inkludert bytter av ALLE filtre og ALLE oljer.
 • Smøring og gjennomgang av kjøretøyet iht. produsentens beskrivelser.
 • Prisen inkluderer deler og arbeid.
 • Servicen er i mange tilfeller mer omfattende en den som gjøres på et merkeverksted.
Transport
Blue-collar worker
Automobile repair shop, Auto part, Automotive design, Motor vehicle, Mechanic
Automobile repair shop, Motor vehicle, Transport, Car
Mode of transport, Motor vehicle
Toolroom, Factory, Machine, Industry
Commercial vehicle, Car, Transport

Kort ventetid, bred kunnskap og fornøyde kunder

Bulder er kjent for å ha svært kort ventetid på verkstedene sine. Med et mannsterk team hjelper de deg ved akutte problemer samme dag. De har også to velutstyrte servicebiler som kan komme ut og hjelpe på kveldstid og i helger.

– Vi hører ofte at kunden er fornøyd med kort ventetid, og at kunden er begeistret over at vi har så bred kunnskap. Hvis du for eksempel leverer bilen din til Scania, da reparer dem kun bilen. Hos oss får du reparasjon på både bil og påbygg, sier Jan-Tore.

Bulder Verksted har flere mekanikere med lang erfaring og høy ekspertise på påbygg, de feilsøker, reparerer og vedlikeholder alt fra kostebiler, tunnelspylere, vegmerkingsbiler, kranbiler, container og mye mer.

De har også komplett slangeverksted for hydrauliske slanger, med stort lager av de mest brukte seriene av koblinger og fittings.

– Ryker en slange kan de rykke ut og reparere dette, eller reparere mens du venter på vårt verksted. For tiden har vi to servicebiler som kan rykke ut på kort varsel, forteller Jan-Tore.

De har dyktige mekanikere på maskineringsverkstedet, slik at deler som er vanskelig eller tar for lang tid å skaffe, i mange tilfeller kan repareres eller lages nye.


– Vi reparerer alle hydrauliske sylindere, for eksempel retter ut bøyde stempelstenger eller liknende. For litt større kunder kan vi tilby svært gunstig firmaavtale med gode rabatter på deler og arbeid. Det er bare å ta kontakt, oppfordrer Jan-Tore.

Vi tilbyr:

 • Gullavtale/garantiutløpstest til tungbil eller henger
 • Fastpris på årsservice til lastebil
 • Service og reparasjon på alle merker
 • Kontroll, service og reparasjoner av masseforflytningsmaskiner
 • Påbygg/ombygging
 • EU-kontroll til alle klasser
 • Hjulstillingskontroll og justering
 • Kjøretøydiagnose bil/henger
 • Salg av dekk og felger

Gravemaskiner trenger også service, forsikrer John Magnus Ask. Bulder utfører alt innen verkstedtjenester på alle typer kjøretøy, med unntak av mopeder og motorsykler.

Flott verksted for småbil

Det er ingen tvil om at Bulder Verksted sitt fagområde er bredt og representerer de fleste tunge kjøretøy, men de har ikke glemt småbilene. De reparerer alle type bilmerker og utfører EU-godkjenning på personbiler, varebiler og pickuper. Bulder er tilsluttet Bosch Car Service og er sikret deleleveranser, teknisk support og utdanningsprogram fra verdens største frittstående verkstedkjede.

– En del kunder kommer til oss med lastebilen, men du er hjertelig velkommen med personbilen din også. Vi reparerer med merkevarer fra Bosch, som tilsvarer originaldeler. Det er ingen grunn for å gå på et merkeverksted å få ting reparert der, vi levere like gode deler med garanti i behold

Bulder Verksted hjelper også med slitedeler til alle maskiner, og har en slitestålavdeling med tre ansatte. Her har de alt fra skuffetenner til brøytestål og Norges mest solgte pigghammer, Eddie. Avdelingen har også et stort delelager for maskinmerkene Atlas, Kato og Eddie.

– Har du et problem med kjøretøyet ditt, sving innom så fikser vi det for deg, avslutter Jan-Tore.

Automobile repair shop, Automotive design, Auto mechanic, Motor vehicle

Bulder er også et verksted for personbil. John Magnus Ask er en dreven mekaniker som stiller diagnose og skrur på både store og små kjøretøy.

Kontakt oss

Adresse
Skeievegen 76
5239 Rådal

Åpningstider
Mandag - fredag: 07:00 - 16:00

Telefon: 476 77 300
E-post:  jantore.nilsen@bulder.no

Bulder Verksted AS

 • Bulder AS ble etablert i 2014 av Mesta og Tertnes Holding AS.
 • Bulder er en totalleverandør til anleggsbransjen og tilbyr verkstedtjenester og salg av maskiner, utstyr og deler fra store og anerkjente leverandører.
 • Bulder Verksted avdeling Rådal har 13 ansatte med lang erfaring og bred kunnskap.
 • Utfører reparasjon på alle typer lastebil med egen avdeling for slitestål med tre ansatte
 • Reparerer alle bilmerker og utfører EU-godkjenning på personbil, varebil og pickup. Bulder er tilsluttet Bosch Car Service.
 • Tilbyr delelager og serviceavdeling på masseforflytningmaskiner.
Commercial vehicle, Car, Transport