BYGGMAGASINET

i Bergen 2020

EASmithByggern-7.jpg
Previous.png
Next.png

Proffene setter sin lit til lokale fagfolk!

Håndverkerne har en hektisk hverdag. Da er det godt å vite at dyktige ansatte hos Bygger’n er klare til å forenkle arbeidsdagen. Byggevarekjeden har lange tradisjoner for å levere til proffmarkedet – enten det gjelder service, logistikk eller tekniske tjenester.

Byggern - logo.jpg

ANNONSØRINNHOLD FRA

Hos Bygger’n får proffene alt de trenger for å utføre oppdraget. Byggevarekjeden dekker et bredt spekter av byggevarer, trelast, verktøy og innredning. Bygger'n har lange tradisjoner med levering til det profesjonelle markedet.

– Vi er en totalleverandør som er komplett med tanke på byggevaremarkedet med cirka 100 butikker over hele landet. Dyktige og godt utdannet ansatte håndterer proff-markedet og vi tilbyr en rekke tjenester som forenkler hverdagen. Vi tilbyr blant annet service som pakking, utkjøring og utlån av tilhengere og byggeplasscontainere, sier daglig leder Frode Steen.

Som Proff-kunde blir du godt ivaretatt. Du får din egen kontaktperson som følger deg opp, gode priser og varer levert til avtalt tid og sted.

Gjennom Bygger’n Tekniske Tjenester tilbyr byggevarekjeden tilgang til ditt eget tekniske kontor. Dermed kan du lage komplette tilbud på rehabilitering, ombygging og tilbygg. Tjenesten inkluderer tegning, kalkyler, energiberegning, materiallister, dimensjonering og 3D-tegning.

– Våre tekniske løsninger inkluderer alt en håndverker har behov for slik at de kan utføre jobben sin. De kan beregne alt fra en limtredrager til konstruksjon til å tegne kompliserte bygg. De kan tegne konstruksjonstegninger med arbeidstegninger helt ned til ferdige kappefiler som lastes ned til våre maskiner som produserer prekutt eller elementene på en av våre fabrikker. Ferdige varer leveres direkte til byggeplassen, forteller Frode.

Trenger du hjelp til beregninger eller tegninger, sitter både arkitekter, ingeniører og teknikker klare til å bistå deg. Alle har byggfaglig utdannelse og praktisk erfaring fra byggeplass så prosjektet ditt er i trygge hender.

EASmithByggern-5.jpg

Bård Christian Knudsen på Tekniske Tjenester er godt i gang med dagens utregninger, dimensjoneringer og energiberegninger.

Digitale løsninger tilpasset Proffene

I Nettbutikken, som har sin egen modul tilpasset Proff-markedet, kan du enkelt bestille varer til egne priser, lage tilbud, hente prislister, sjekke lagerstatus og produktdokumentasjon. Her får du også en ordrehistorikk på alle dine kjøp, både i butikk og i nettbutikken.

Løsningen har vist seg meget populær, spesielt blant små- og mellomstore bedrifter. Arbeidsdagen strekker seg ofte til kvelder og helger. Tilbudsbygger’n er en utmerket løsning. Dette er et verktøy hvor du enkelt kan lage egne tilbud. Produktene legger du inn direkte fra nettbutikken. Om ønskelig kan du legge inn logo, tilbudstekst, prispåslag, dokumentasjon og bilder.

Deretter kan tilbudet sendes til kunden på e-post. Når du får ja fra kunden, er det bare å trykke bestill. Tilbudet legges da over til ordre. Tilbudet kan justeres etter behov.

– Vi har digitalisert en rekke av våre løsninger, og vet også hvor viktig det er med dokumentasjon. Vi tilbyr løsninger som ByggDok hvor alt du kjøper hos oss lagres automatisk. Da har du alt du trenger for å ivareta lover og forskrifter, sier Frode.

Resultatet blir at både du og sluttkunden har en god oversikt over alle varer som er brukt i hvert prosjekt. Når du skal overlevere prosjektet kan du enkelt sende sluttdokumentasjon til kunden. Denne lagres i Boligmappa, som er boligens digitale servicehefte.

EASmithByggern-14 kopi.jpg

De nye elvarebilene er bare ett av mange tiltak Bygger'n har innført på veien mot et grønt skifte.

Jobber mot flere bærekraftige løsninger

Bygger’n er ikke bare opptatt av å ivareta kundene sine. De er også opptatt av miljø og har jobber nå mot et grønt skifte.

– Vi tenker mer og mer grønt. Alle våre nye varebiler som leverer varer er fossilfrie. Vi har også rettet blikket mot fremtiden og ønsker at lastebilene også blir fossilfrie. Vi ser også på muligheten for å få våre anlegg miljøsertifiserte, forklarer Frode.

Bygger’n er også positivt innstilt til retur av gode salgsvarer. I stedet for at varene kastes i en container, kan de returneres til et av deres anlegg slik at andre kan benytte materialene. Du får penger tilbake for varene du leverer inn.

Bedriften er også opptatt av avfallsløsninger, og ser på muligheten for å levere ut store lerretssekker som kundene kan sortere avfallet i. Sekkene hentes av Bygger’n, som leverer til avfallsstasjoner.

– Vi ønsker å være i førersetet når det kommer til løsninger som gjør at våre kunder får en bedre økonomi i prosjektene sine samt en bedre miljøprofil. Kundene er gode på å produsere, vi er gode på å levere. Vi ser på veksten at vi gjør det riktige, avslutter Frode.

EASmithByggern-22.jpg

Velkommen til Bygger'n! Eirik Sætre er alltid klar til å hjelpe deg med små og store prosjekter.

Kontakt oss

I dag finner du Bygger'n butikker i Rådal, Straume, Os, Askøy, Austevoll og Bøvågen.

I tillegg har selskapet egne avdelinger for stål og armering på Sotra.

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook

Vil du bli Proffkunde hos Bygger'n?
Kontakt oss

Bygger'n

  • Bygger’n er en byggevarekjede som dekker et bredt spekter av byggevarer, trelast, dører og vindu, kjøkken, bad, garderobe, verktøy, tak, gulv og hage.
  • Mange av butikkene i kjeden fører også Hiba-hus, -hytter og –garasje.
  • Bygger’n er en landsdekkende byggevarekjede med 100 butikkmedlemmer fra Kristiansand i sør til Vadsø i nord.
  • Bygger’n-kjeden ble etablert i 1991 og eies av E.A. Smith AS, som har drevet med byggevarer siden 1869.
  • Vårt motto: Du kan stole på fagfolk!