BYGGMAGASINET

i Bergen 2020

Klevstad-Rorservice-1.jpg
Previous.png
Next.png

Far og sønn sørger for vanntett kvalitet i alle ledd!

Arild Klevstad kan se tilbake på en lang karriere innen rørleggerfaget. Interessen for en rørete hverdag videreførte han til sønnen Fredrik. Planen var alltid å starte en bedrift sammen. For to år siden ble drømmen realisert. Nå jobber duoen med alt innen tradisjonelt rørleggerarbeid – og trives aller mest når de kan rehabilitere eldre boliger.

Klevstad Rrservice AS.jpg

ANNONSØRINNHOLD FRA

Fredrik Klevstad ler da han får spørsmål om hvordan det er å jobbe med faren sin. Det er ikke første gang noen lurer på det. Han forsikrer om at det går helt fint, og understreker at han er heldig som kan tilbringe mye tid med faren.

– Etter at vi begynte å jobbe sammen har vi fått et mye tettere forhold. Vi utfyller hverandre. Så kjenner vi hverandre godt og ingen av oss er redd for å si ifra om det skulle være noe, smiler Arild Klevstad.

Senior Klevstad har mer enn 40 års erfaring bra rørleggerbransjen. Det drar Fredrik nytte av, og han tar gjerne imot råd og tips fra sin langt mer erfarne partner.

Men Arild er raskt ute med å legge til at han lærer mye selv, for Fredrik er langt flinkere med alt det tekniske og digitale.

Klevstad-Rorservice-4.jpg

Fredrik (t.v.) og Arild Klevstad gjør seg klare til dagens oppdrag. Det innebærer å sjekke at bilen er utrustet med alt de trenger av utstyr.

Gøy å se gammelt bli til nytt

Klevstad Rørservice AS så dagens lys i 2018 og tilbyr tjenester innen tradisjonelt rørleggerarbeid i hus og hytter. Arbeidsdagen består av små og store oppdrag, som dekker alt fra bytting av kraner til oppkobling av vaskemaskin, montering av vannstoppeventil, utskiftning av varmtvannsbereder og full rehabilitering av bad og kjøkken.

Det er sistnevnte oppdrag som er mest spennende. Både far og sønn trives utmerket når de bruker arbeidsdagen på rehabilitering i eldre boliger.

– Jeg liker utfordringen med å rive det gamle for deretter å bygge nytt og moderne. Den ytre rammen bevares jo, men alt innen rør og avløp blir nytt. Så er det gøy å se hvor fornøyde kundene blir når de ser sluttresultatet, smiler Fredrik.

Kundebasen inkluderer både private og bedrifter. Selv om bedriften holder til på Åsane, påtar de seg oppdrag over hele Bergen-regionen, samt Kvamskogen og Filefjell.

Arild forteller at de har en rekke faste kunder som også har hytte. Da er ikke duoen sen om å takke ja til oppdrag som innebærer en tur til fjells for å utføre rørleggerarbeid på hyttene.

Duoen understreker at kundene skal vite at de er viktige, og at alle oppdrag utføres med stolthet for faget – uansett om det er et stort eller lite.

– Vi leverer kvalitet i arbeidet, er presise og tilgjengelige hele døgnet. Det har resultert i en rekke fornøyde kunder, som vi er glade for, påpeker Fredrik.

Klevstad-Rorservice-9.jpg

Fredrik Klevstad trives godt med å reise rundt om i Bergen og omegn på oppdrag. Han er klar for alle slags utfordringer, og finner alltid en løsning.

Klare mål for fremtiden

Arild og Fredrik har også en rekke solide samarbeidspartnere med seg, og kan levere en komplett pakke til kundene. Arild forteller at dette er håndverkere de har samarbeidet med i mange år og kjenner godt.

– Vi kan gå god for alle sammen, både elektrikere, murere og snekkere. På grunn av et langt samarbeid og god kjennskap til disse partnerne, vil prosessen gå raskere for kunden også. En effektiv utførelse av jobben resulterer i en rimeligere pris, legger Arild til.

Klevstad Rørservice er også en godkjent lærebedrift. På sikt ser far og sønn for seg at de skal ta inn lærlinger. Fredrik forklarer at de først må få en oversikt over oppdrag, som ikke er så lett med tanke på dagens koronasituasjon.

Målsettingen er klar: De vil bli litt større enn de er i dag og ta inn dyktige og engasjerte lærlinger.

– Vi ønsker å lære opp de unge og forme dem etter vår standard slik at vi får den kvaliteten vi ønsker å levere. Etter endt læretid er målet å ansette dem. Når vi selv står for opplæringen så vet vi hva vi får og kan gå god for, sier Fredrik.

Klevstad-Rorservice-13 kopi.jpg

Sammen er vi sterke! Arild (t.v.) og Fredrik Klevstad synes det er gøy å drive bedriften sammen. Styremøtene tar de gjerne i bilen mellom oppdragene.

Kontakt oss

Adresse
Myrdalshovden 134, 5130 Nyborg

Telefon: 905 48 228
E-post: [email protected]

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Klevstad Rørservice AS

  • Vi er en familiebedrift med base i Åsane.
  • Vi påtar oss de fleste oppdrag innen rørleggerfaget: Rehabilitering, service, gulvvarme og nybygg.
  • Vi tilbyr rørleggertjenester til privat og bedrift.
  • Bedriften ble etablert i 2018.
  • Til sammen har far og sønn mer enn 40 års erfaring fra bransjen.
  • Vi holder oss oppdatert slik at vi alltid kan levere de mest moderne og effektive løsningene for våre kunder.
  • Vi utfører alltid arbeidet med stor faglig trygghet.
  • Vi er en kvalifisert mesterbedrift med ansvarsrett.
  • Vi garanterer fornøyde kunder!