BYGGMAGASINET

i Bergen 2020

OdinFlissenter-18.jpg
Previous.png
Next.png

Hos proffenes førstevalg er prosjektet ditt i gode hender

Hos Odin Flissenter på Nesttun er det ikke noe å si på hverken utvalget eller kompetansen. Det har gjort dem til proffenes førstevalg i krevende prosjekter – et kvalitetsstempel også for deg som skal velge fliser til ditt nye bad. Her er alle garantert like proff behandling!

Odin Logo.jpg

ANNONSØRINNHOLD FRA

Fagflis Bergen - logo.jpg

Klokka er bare noen minutter over sju på morgenen. Hos Odin Flissenter på Nesttun begynner det 1000 kvadratmeter store lageret allerede å fylle seg opp med håndverkere som plukker med seg det nødvendige for dagen.

– Vi har kanskje rundt 50 murere, flisleggere og murmestere som faste kunder. Her får Bergens proffkunder kjøpt alt de trenger innen flis og underlag på ett sted, forteller daglig leder Hans Jørgen Gjertsen.

Siden starten i 2003 har Odin Flissenter vært medeier i FagFlis, som er et av bransjens ledende kjedesamarbeid. FagFlis representerer et komplett knippe av produsenter fra hele Europa. Visjonen er å være en ledende leverandør av keramiske fliser og tilhørende produkter i det norske markedet.

Men selv om den overordnede målsettingen er å være "proffenes førstevalg", er ikke kundene bare flisleggere, entreprenører, arkitekter og interiørarkitekter.

– For oss er ønsket å være like "proffe" mot alle kunder, også privatpersoner. Her får alle like god veiledning, service og ikke minst riktige fliser til prosjektet sitt, understreker Hans Jørgen.

OdinFlissenter-15.jpg

Hos Odin Flissenter er prosjektet ditt garantert i gode hender. Prosjektkonsulent Henrik Mjånes (f.v.) og daglig leder Hans Jørgen Gjertsen gir råd om valg av fliser til både proffkunder og privatpersoner.

Håndterer alle kunder like proft!

Som proffenes førstevalg ønsker Odin Flissenter å være tett på i alle ledd – fra idé og planlegging hos arkitekten, til entreprenøren som får byggeoppdraget og ikke minst flisleggeren som utfører håndverket.

Dessuten har de et nært samarbeid med interiørarkitekter som har ansvar for alt fra store signalbygg til private bad – hvor byggherre og boligkjøper er aktivt med i prosessen.

– Odin Flissenter er kjent for sin gode håndtering av tilvalgprosesser. Nye leiligheter kommer gjerne med en standardpakke, men mange kjøpere ønsker gjerne å sette sitt personlige preg på ting. Det kan vi hjelpe med, sier Hans Jørgen.

I butikken på Nesttun kan du la deg inspirere av drøyt 500 kvadratmeter med lekre utstillinger på rekke og rad.

Her kan du se alt fra "haute couture" og eksklusive fliser til retrofliser, mosaikk i glass og keramikk, små fliser, gigantfliser og porcellanatofliser. Utvalget er stort.

– Vi hjelper boligkjøperne med å skreddersy sitt nye bad, kjøkken eller gang etter ønsker og økonomi. Alt blir avklart og alt levert i rett tid i byggeprosessen, sier fliseksperten.

OdinFlissenter-14.jpg

Hans Jørgen Gjertsen er en erfaren fagmann som vet alt som er verdt å vite om fliser.

Spennende prosjekter over hele Bergen

Som proffenes førstevalg i Bergen er Odin Flissenter naturlig nok leverandør til mange av årets boligprosjekter.

Blant annet disse finner vi Kronstad Stasjon, Breivik Brygge, Sandslitoppen, Strømme Gård, Nytreet, Skjoldnes, Damsgård Brygge, Lagunetoppen, Skipaviken, Hjelletunet, Hardanger Brygge og Fantoft Stasjon.

– Vi har levert til rundt halvparten av alle prosjektene det jobbes med både i Bergen og på landsbasis. Det gjør oss til en betydelig aktør i markedet, sier Hans Jørgen.

De erfarne flisekspertene går heller ikke av veien for å engasjere seg i andre typer prosjekter.

Lagunen Storsenter er ett eksempel. ADO Arena er et annet, hvor de har levert alt av både fliser, membraner og støpemasse. Nylig har de også levert en spesiell type selvrensende fliser til det nye barne- og ungdomssykehuset på Haukeland.

Likevel er kanskje totalrenoveringen av Hotel Norge det aller største prosjektet Odin Flissenter har jobbet med i senere tid. Her har de levert alt av fliser til hele 435 bad, fellesarealer og søylene ved hovedinngangen.

– Hotel Norge er litt av et prestisjeprosjekt for oss, som vi er stolte av å få være med på. En leveranse av denne størrelsen er ikke noe vi har hvert år, smiler Hans Jørgen.

dsr-2.jpg
dsr-18.jpg

Hotel Norge er et av prestisjeprosjektene til Odin Flissenter. Her har de blant annet levert alt av fliser til fellesarealene...

...og hotellets 435 bad.

Gode råd fra fliseksperten

Som med de fleste andre produkter, er det kvalitetsforskjell også på fliser. Det finnes i dag et bredt spekter av fliser med ulike kvaliteter og egenskaper tilpasset ulike bruksområder.

– En flis er ikke bare en flis. Mange ser bare på form, farge og størrelse. Det er viktig å velge riktig produkt til det aktuelle bruksområdet. Vår jobb er å gi kundene råd og veiledning, sier Hans Jørgen.

Den erfarne fliseksperten vet hva han snakker om. Før han startet Odin Flissenter, jobbet han 13 år som administrerende direktør for Høganes Byggkeramikk i Oslo. I tillegg har han vært tilknyttet Byggkeramikkforeningen i Sintef.

– For eksempel er det ikke alle fliser du kan bruke på et bad. Våtromsnormen stiller krav til vannopptak, som må være under 6 %. Ingen av flisene i vårt sortiment har et vannopptak på over 3 %, forsikrer fliseksperten.

Han forteller også at det er krav til sklisikkerhet og glasurstyrke, som faktisk kan variere fra farge til farge. For at flisleggeren skal kunne holde samme fugebredde, må flisene også være målriktige.

– Flisene må ha riktig tykkelse og jevnhet for å møte alle krav i henhold til norsk standard. Sist, men ikke minst er forarbeidet viktig. Skal du få et varig perfekt resultat, må det ikke bare være riktig type fliser, men også lim og fugemasser, avslutter den erfarne fagmannen.

OdinFlissenter-6.jpg

Odin Flissenter er en foretrukket leverandør til mange av byens store byggeprosjekter. Pål Lacroise klargjør en av dagens mange kundeleveranser.

Odin Flissenter AS

  • Odin Flissenter ble etablert i 2003 av Hans Jørgen Gjertsen, og har i dag åtte medarbeidere.
  • Medeier i kjeden FagFlis, som samlet distribuerer ca. 1,5 millioner kvadratmeter flis totalt, med en detaljomsetning på nærmere 600 millioner kroner.
  • Vi er spesialist på keramiske fliser, og representerer et komplett knippe av produsenter fra hele Europa. Vårt mål og vår visjon er å være en ledende aktør i markedet for keramiske fliser og tilhørende produkter.
  • Selv om vår overordnede målsetting er å være "proffenes førstevalg", ønsker vi å være like "proffe" mot alle som velger oss som leverandør til sitt nye bad eller boligprosjekt.

Kontakt oss

Adresse:
Midtunheia 20, 5224 Nesttun

Åpningstider
Butikk
Mandag - fredag: 10:00 - 17:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 15:00

Lager / Proffsenter
Mandag - fredag: 07:00 - 17:00
Torsdag 07:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 15:00

Telefon: 55 11 77 40
E-post: [email protected]

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook
Følg oss på Instagram