Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Føl deg vel til den store dagen

Annonse fra Tones Helse og Velvære

Flotte negler og vipper og en avslappet kropp er noe de fleste bruder drømmer om.

Tones Helse og Velvære

Adresse
Landboden 27, Osøyro


Åpningstider
Mandag: 10:00 – 18:00
Tirsdag: 12:00 – 20:00
Onsdag: 10:00 – 18:00
Torsdag: 12:00 – 20:00
Fredag: 10:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 14:00

Hos Tones Helse og Velvære er vi fire damer som hjelper bruden med å få både kropp og sjel i velvære til den store dagen. Vi tilbyr Roll Shaper, pedikyr, klassisk massasje, tenkefeltsterapi, vippeextension (volum/farge), farging og form av vipper og bryn, vippebøy, gelenegler, shellac og manikyr. 

Vi gir 20 % på alle våre behandlinger til brud og forlover. 

Neglene er kanskje noe av det en brud tenker mest på.  Det er på fingeren din ringen settes, og valg av negler og neglelakk utgjør den siste prikken over i’en for bryllups-looken

Vippeextension er også noe å anbefale. Det er godt å slippe og tenke på at maskara vil renne... 

Roll Shaper (Lymfedrenasje) er et massasjeapparat med kulerader som roterer. De ruller i forskjellige retninger etter kroppens lymfesystem. Hver kroppsdel fra føtter til skuldre blir massert. Ved å "rense" lymfesystemet bedres fordøyelsen, søvnkvaliteten og man har mer energi. 

Vi har også et samarbeid med treningssenteret Energi på Os. Her får vi kyndig veiledning angående kost og trening. 

Vi fører Lakshmi, økologiske produkter til hud og kropp og eteriske oljer til massasje og diverse plager. 

Vi hjelper deg med kroppspleien slik at du føler deg vel til den store dagen! 

Tones Helse & Velvære

• Alt innen skjønnhet, kosmetikk og personlig pleie.

• Vi tilbyr Roll Shaper, pedikyr, manikyr, massasje, tankefeltsterapi, vippeextensions, farging og form av vipper og Shellac. 

Varme, omsorg, helse og kunnskap – til nytte for kropp og sjel!

Fornøyd kunde hos Tones Helse & Velvære

Roll Shaper gir deg kroppsmassasje fra føtter til skuldre slik at du er klar for bryllupsdagen
Redaksjonen i Bergensavisen har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet