Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Hvitt smil til bryllupsdagen

Annonse fra Tannlegene Davanger og Kongelf

Bryllupsdagen er dagen du absolutt ikke kan slutte å smile! Da er det kjekt med et hvitt og blendende smil når du ler mot din ektefelle, gjestene eller kamera.

Tannlegene Davanger og Kongelf

Adresse
Østre Nestungvegen 10, 5221 Nesttun.
Du finner oss i annen etasje over Fana Optikk.


Åpningstider
Mandag: 08:00 – 18:00
Tirsdag – torsdag: 08:00 – 15:30
Fredag: 08:00 – 15:00

Tannlegene Lene Davanger og Cecilie Kongelf tar imot både kvinner og menn som ønsker å få oppdatert tennene sine før den store dagen. Før bryllupet er det gjerne estetisk behandling som står i fokus. I den anledning kan vi tilby alt fra enkel rens av tennene til bleking og korrigering av farge og fasong.

Bleking er en enkel metode å fjerne misfarging som ligger i det ytterste laget i tannen. Før bleking må man ha et sunt og friskt tannsett. Vår dyktige tannlege Lene slår av en hyggelig prat om hva som er å forvente av blekingen og om tennene tåler å la seg bleke.

Vi tilbyr hjemmebleking. Dette utføres hjemme i en periode på 10-14 dager, hvor man bruker en skinne med blekemiddel i cirka fire timer, eventuelt om natten. Dette er en mild bleking som har lang holdbarhet.

Vi tar avtrykk av tennene dine for å lage en spesialtilpasset skinne for å sikre at blekegelen ligger godt inntil tennene og ikke ender steder den ikke skal være. Deretter får man en ny time hvor man sjekker at skinnen passer, mottar blekegelen og får instruksjoner om hvordan dette gjøres. 

For å få det vakreste smilet på bryllupsdagen, anbefales man å bestille time i god tid før bryllupet.  

Selve blekingen tar kun 10-14 dager.  

Tannlege Lene har også tilleggskompetanse innen odontofobi og behandler gjerne brud og brudgom med tannlegeskrekk.

Få et blendende hvit smil til den store dagen! 

Tannlegene Davanger og Kongelf

• Vi tilbyr de fleste former for tannbehandling og samarbeider med spesialister ved behov.

• Vi utfører akutthjelp til nye og faste pasienter.

• Vi vil yte vårt beste for å ivareta dine behandlingsbehov.

• Tannlege Lene Davanger har tilleggskompetanse innen odontoforbi og behandler gjerne deg med tannlegeskrekk.

• Tannlege Cecilie Kongelf har bred og lang erfaring. 


Pris for bleking: Kr. 1 750,- 

Redaksjonen i Bergensavisen har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet