Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Skjem bort bruden før den store dagen

Annonse fra Vannkanten

Alle fortjener en flott og minneverdig feiring – ikke minst bruden!

Vannkanten

Adresse
Loddefjordveien 2, 5171 Loddefjord


Åpningstider Relax
Mandag: 16:00 – 21:00
Tirsdag – fredag: 10:00 – 21:00*
Lørdag: Lukket arrangement (09:30-23:00)
Søndag: 12:00 – 18:00

*For leie av avdelingen fredag: Fra kl. 20:00 til 21:00 med øvrige gjester.

Tiden før bryllupet kan virke stressende, hvor en rekke detaljer skal på plass og ting som skal ordnes. Hvorfor ikke samle de nærmeste venninnene slik at dere kan skjemme bort bruden og la henne skylle bort stress og bekymringer på Vannkantens flotte Relax- avdeling?

Jenter er jo glad i å kunne skjemme seg bort litt, og vår Relax-avdeling passer utmerket for en dag med latter, kos, samhold og velvære.

Start gjerne dagen med litt shopping i kjøpesenteret før dere trekker inn i vår hyggelige Relax-avdeling. Her venter basseng inne og ute – som begge holder 33-34 grader, utendørs boblebad, steambad og badstuer.

Baren har alle rettigheter ved lukket arrangement, så det blir mange muligheter til å skåle for bruden, vennskap og gode minner.

Vår Relax- avdeling kan leies for lukkede selskaper fredager etter klokken 21:00 og hele lørdagen. Aldersgrense er 20 år. Avdelingen har eget gardrobeanlegg.

Pakken varer i tre timer og inkluderer vertskap som står klare til å gjøre dette til en minneverdig kveld.

Relax- avdelingen vår er det perfekte sted å få kropp og sjel til å slappe av før den store dagen!

Velkommen til Vannkanten Relax- avdeling hvor dere nyter velvære i rolige omgivelser!

Relax - Vannkanten

• Relax- avdelingen gir deg en avslappende opplevelse i rolige omgivelser.
• Avdelingen kan leies for lukkede selskaper fredag etter kl. 21:00 og hele lørdagen.
• Relax-avdelingen har bar med alle rettigheter ved lukkede arrangement. Aldersgrense 20 år.
• Varighet tre timer, og vertskap er inkludert i prisen.
• Vi tilbyr basseng inne og ute, utendørs boblebad, steambad og badstuer.
• Relax- avdelingen passer utmerket for firmasamling, vennelag, bursdagsfeiring og utdrikningslag. 

Redaksjonen i Bergensavisen har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet