Annonsørinnhold fra Autosalg Bergen

Hva er dette?

Autosalg ble først i verden på Bilmessen 2019!

Med banebrytende teknologi, dynamisk ytelse og raffinert komfort er den endelig her. Og Autosalg Bergen ble den første forhandleren i verden som fikk vise frem den splitter nye helelektriske Honda e.

Annonsørinnhold fra

 -Denne bilen er helt unik og kommer garantert til å falle i smak hos bergensere og resten av det norske folk. Den er nemlig designet spesielt for Norge, forteller en smilende salgsleder i Autosalg, Bård Lie på Bilmessen 2019.

Og det er ikke uten grunn at humøret er på topp hos både han og daglig leder Thor-Christian Ebbesvik under årets store arrangement. De har klart det nesten umulige, nemlig å være den aller første forhandleren som får vise frem Hondas nye tilskudd i familien. Å være Norges eldste Hondaforhandler kommer tydeligvis godt med, og besøkende på Bilmessen ble alt annet enn skuffet over den futuristiske elbilen.

Artikkelen fortsetter under bildet


Kombinasjonen av enkel design og avansert teknologi skinner igjennom i hver minste detalj. Alle foto: Espen Bakketun/Spray

Kombinasjonen av enkel design og avansert teknologi skinner igjennom i hver minste detalj. Alle foto: Espen Bakketun/Spray

Som skapt for bylivet

Over 12 000 mennesker besøkte Bilmessen på Sotra og tilbakemeldingene på den nye Honda e var over all forventning.

Les mer om Honda e og sjekk prisen her

-Dette er den kuleste bilen på messen og jeg har aldri sett noe lignende, kunne en høre fra besøkende på standen til Autosalg mens Lie og Ebbesvik viste ivrige bilentusiaster de utrolige detaljene og den avanserte teknologien.

Dørspeilene er erstattet med HD-kameraer som gir bedre synlighet og gjør bilen smalere. 

Honda e er som skapt for bylivet og er smidig og rask, enkel og sofistikert, og kompakt og romslig. Alt dette sammen med en ren kjøreglede, naturligvis helt uten utslipp. Kombinasjonen av enkel design og avansert teknologi skinner gjennom i hver minste detalj. Dørspeilene er erstattet med HD-kameraer som gir bedre synlighet og gjør bilen smalere og smidigere. Dørhåndtak er innfelt i karosseriet, og kommer ut når du trenger dem.

-Noe av det som er så unikt med denne bilen er svingradiusen på utrolige 4,3 meter og den stemmeaktiverte Honda Personal Assistant som kan føre en samtale med deg ved hjelp av kontekstuell forståelse, fortalte Lie til de besøkendes store begeistring.

 

 


Honda satser på Norge og Autosalg

Norge har i det siste begynt å bli kjent som elbil-landet, så når Honda skulle lage sin aller første helelektriske bil, var det ingen tvil hvor de skulle hente inspirasjon.

-Denne bilen er absolutt inspirert av og designet for Norge, og dette kan en se igjen i både designet og i funksjonene, forteller Ebbesvik og viser stolt frem den Norgesinspirerte elbilen og legger til at den også har en rekkevidde på 220km.

Sett deg først i køen og reserver Honda e i dag!

Romslig og lyst, og designet for maksimal plass og total komfort.

Og når Honda både bruker Norge som inspirasjon for bilene sine, i tillegg til å gi Autosalg muligheten til å være første forhandler til å vise Honda e til publikum, kan en trygt si at de satser stort på både Norge og Autosalg.

-Det er helt utrolig at vi får lov til å vise denne unike bilen som første forhandler, og det å jobbe som eksklusiv Hondaforhandler er en ren glede. Bilene bare går og går, og vi har fantastiske og lojale kunder som kommer tilbake gang på gang, avslutter duoen som også kan avsløre at flere av kundene deres allerede har forhåndsbestilt den splitter nye Honda e.

Del artikkelen på Facebook