Annonsørinnhold i samarbeid med Bergen Sentrum AS

Hva er dette?

 
 

Få en pangstart på julehandelen

Fredag er det igjen duket for Black Friday i Bergen sentrum, og da er det mulig å gjøre et skikkelig førjulskupp.

Annonsørinnhold i samarbeid med Bergen Sentrum AS

Black Friday kommer opprinnelig fra USA, og er en årlig handledag som faller på den første fredagen etter høytiden Thanksgiving. Dagen preges av gode tilbud og butikkene åpner dørene tidligere enn vanlig, for å sparke i gang årets julehandel. Den sorte fredagen kom til Norge allerede i 2009, men det er først de siste årene at Black Friday virkelig har tatt av her til lands. 

Fantastiske tilbud

Markedssjef Thomas Ottesen i Bergen Sentrum AS tror at dette kommer til å bli en av årets store handledager i Bergen sentrum.

– Allerede klokken syv om morgenen åpner flere butikker og kjøpesentre i sentrum med fantastiske tilbud. Det fortsetter med tilbud utover hele dagen, og her er mange muligheter for å gjøre et skikkelig kupp, sier Ottesen.

Han oppfordrer folk til å følge med på ba.no, og i papirutgaven på torsdag og fredag. Der vil de gode tilbudene fra forskjellige butikker og kjøpesentre i Bergen sentrum bli avslørt. 

Størst sjanse for kupp i sentrum

Markedssjef Ottesen i Bergen Sentrum AS sier at Black Friday er et kortvarig braksalg med ekstra gode tilbud.

I sentrum finner du mer enn 600 spennende butikker og over 250 serveringssteder. Herunder seks kjøpesentre i kort gåavstand fra hverandre, de største flaggskip-butikkene til kjedene og ikke minst de unike spesialforretningene. 

– Sjansen for å gjøre et godt kupp er størst i sentrum, siden utvalget også er det. I tillegg er julegatene og en julepyntet by en flott ramme for juleshopping, avslutter Ottesen. 

Bergen Sentrum AS

Del artikkelen på Facebook