Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

Flyttet fra hus på Os til leilighet på Nesttun: - Det er ingenting jeg savner

I mars 2019 byttet Else Marie Berg ut huset med leilighet, og fikk sitt drømmehjem.- Her kan jeg virkelig se for meg å bli gammel!

Annonsørinnhold fra

I en stor og moderne leilighet på Nesttun møter vi den positive og smilende, Else Marie Berg. Hun har nylig flyttet inn i drømmeleiligheten sin og viser stolt frem sitt nye hjem.

- Jeg trodde kanskje at overgangen fra et stort hus til leilighet skulle bli krevende, men det viste seg at jeg har absolutt alt jeg trenger her, forteller hun mens kaffen settes på stuebordet.

Else Marie Berg er strålendes fornøyd med sin nye bolig på Nesttun.

Ville ikke flytte til sentrum

For Else Marie var det ikke riktig å fortsette å eie et stort hus på Os når hennes to barn ble eldre og flyttet ut.

- Tanken var selvsagt først å finne meg en leilighet på Os siden jeg har familie der, men i dagens samfunn er vi så mobile at det ikke trengte å være en faktor, sier hun og legger til at hun da begynte å se på andre steder å bosette seg.

Noe av det Else Marie var sikker på var at hun ikke ville flytte inn til sentrum.

- Jeg ville ikke inn til bykjernen og alt støyet som følger med, men jeg ville ha muligheten til å bruke sentrum som vanlig.

Nesttun var et naturlig sted å vurdere, ettersom hun jobber der og liker seg i området.

Else Marie forteller at hun ikke var tvil når hun fikk se leilighetene på Solberget, da ville hun bare flytte rett inn - og det var nettopp det hun gjorde!

Her kan du lese mer om boligene på Solberget.

Boligene ligger tett på natur og turstier.

Leiligheter like ved naturen

På Solberget bygger Block Watne mange leiligheter i flere salgstrinn og du kan velge mellom 2, 3, og 4-roms leiligheter fra 60-120 kvadratmeter, med ett, to og tre soverom. Du får gjennomtenkte, praktiske planløsninger som gir god romfølelse, og alle leilighetene kommer med en romslig og solrik uteplass. Men for Else Marie var det ikke bare det at leiligheten var moderne, lys og med en god planløsning som gjorde at dette ble hennes drømmehjem.

- Turmulighetene her er helt utrolige, og en trenger bare å gå rett utenfor døren for å komme til naturen, sier hun sprudlende av glede, før hun begynner å snakke varmt om opplevelsen med Block Watne.

Velg leilighet og last ned prospekt her.

Se bilder fra Solberget:

Unikt uteområde

Vil du vite mer om Solberget?

Velkommen til visningshelg 21. og 22. september kl. 13.00-15.00.

For mer info om boligene på Solberget, kontakt salgskonsulentene i Block Watne, Synnøve Frotjold eller Gitte Thunæs:

Tlf: 93451469 / 41667766

Epost:  [email protected]

Du kan også lese mer om boligene her

Det er liten tvil om at Else Marie er fornøyd med både leilighet, naturen og uteområdet, men gang på gang roser hun også Block Watne for arbeidet med prosjektet og salgsprosessen.

- Det skal jo ikke være så enkelt som det har vært, alt har jo gått på skinner. Jeg har knapt gjort noe som helst, Block Watne har fikset nesten alt. Arbeidet de har gjort med uteområdet er helt fantastisk, resultatet av det er ingenting annet enn unikt, legger hun tydelig vekt på og smiler til salgskonsulenten sin, Synnøve Frotjold i Block Watne.

Oversiktsbilde fra boligområdet

Leverer langt over standard

- Uteområdet er selvsagt noe av det vi er ekstra stolt over, og vi har lagt ned mye penger og tid på å gjøre det så bra som mulig. Det gjør at vi leverer langt over standard, noe som tydelig verdsettes av beboerne, sier Synnøve før hun forteller videre om prosjektet.

- Det er alltid kjekt å vise leiligheter som en er fornøyd og stolt over, mener salgskonsulent Synnøve Frotjold. 

På Solberget er det nemlig lagt stor vekt på å bygge praktiske og lettstelte leiligheter beliggende i flotte omgivelser, slik at du skal kunne nyte livet både innen- og utendørs. Felles for dem alle er gjennomtenkte, praktiske planløsninger som gir god romfølelse. Eiendommen ligger landlig til med kort vei både til skole, butikk og bybane, og passer derfor de aller fleste.

- Er du interessert i å se hvordan leilighetene kommer til å se ut? Block Watne holder visningshelg 21. og 22. september fra kl.13.00 til 15.00.

Få mer informasjon om boligprosjektet på nettsidene her.

Block Watne er en del av OBOS-konsernet og her er det mange fordeler for de som blir OBOS-medlemmer. Det kan alle bli, og det lønner seg særlig ved at du står først i køen når vi legger ut nye boliger til salgs.

Del artikkelen på Facebook