Annonsørinnhold i samarbeid med Galleriet

Hva er dette?

Galleriet lager Bergens største restaurant på 17.mai!

Når kroppen så smått begynner å verke, blodsukkeret stuper og ungene sutrer, kan en bli litt rådvill i et sentrum som har vært fullbooket siden februar. Men i år har Galleriet kommet med løsningen, nemlig Bergens største restaurant med mat for enhver smak, innendørs og uten å måtte stå i lange køer.

Annonsørinnhold i samarbeid med Galleriet

 -Dette er absolutt noe som Bergen trenger, et sted på 17.mai hvor en ikke trenger å bestille bord og der en kan få mat og drikke fra flere forskjellige restauranter og kaféer, forteller restaurantsjef på BIT, Cecilia Martti. 

Hun har sammen med flere av de andre restaurantene som holder åpent på festdagen møtt opp med norske flagg og finstas for å ønske befolkningen velkommen til Bergens største restaurant! 

7 ulike restauranter

Det er nemlig hele syv restauranter og kaféer på Galleriet som holder åpent på 17.mai, og alle sammen gleder seg stort til å ta imot så mange festglade mennesker som mulig på nasjonaldagen.


Fra venstre: Alon Fellus, Cecilia Martti, Charlotte Hui, Elisabeth Garatun og Tomas Sletten

-Dette blir fantastisk moro og jeg håper at folk benytter seg av sjansen, legger restaurantsjef på Holbergstuen, Tomas Sletten til mens de andre restaurantsjefene nikker seg enige.

Mathall-konsept som slår an

Det er liten tvil om at konseptet med flere restauranter og felles bord, som en mathall, har slått an både i Bergen og andre byer. Og nettopp dette håper kjøpesenteret at også vil være tilfellet på 17.mai.

-Planen er at vi plasserer ut flere bord rundt på senteret der folk kan sitte, men likevel bestille mat fra alle de ulike restaurantene som finnes på Galleriet. På denne måten vil alle få det de har mest lyst på, uten at det skal gå utover det sosiale på nasjonaldagen, utdyper Elisabeth Garatun fra Holy Cow og legger til at det også vil være alkoholsalg i restauranten hennes, men kun i underetasjen.

Og enten om det er byens beste burger på Holy Cow, fantastisk god sushi eller en rekke utvalg av bakervarer som frister, så vil det finnes noe for alle. 

Holy Cow:Fra venstre er Gabriel Pradski, Elisabeth Garatun og Sandy Nguyen

Pink Fish: Fra venstre er Marie Joy Carreon og Vadym Makohow

Dromedar: Fra venstre er Alon Fellus og Sunniva Otterdal


Raskt, sosialt og enkelt

For å gjøre det enda lettere for befolkningen å få seg god mat og drikke på nasjonaldagen, har flere av restaurantene valgt å lage til retter som kundene raskt kan få med seg.

-Ideen er at det skal gå så fort som mulig for kundene å få mat uten å måtte stå i lange køer, så på BIT kommer vi til å ha for eksempel ferdige og klare baguetter til kundene, sier Martti og legger til at det er viktig for restauranten at det skal være raskt og enkelt for kundene.


Dette er også flere av de andre restaurantene enige i, og både TAKE Sushi og Pink Fish kommer til å gjøre mye det samme med sine sjømatretter. Og for restauranten Holbergstuen er det viktig å holde på tradisjonene, og de kommer derfor til å ha sin gode og tradisjonelle 17.mai-buffet både som frokost og lunch.

Byens beste samlingssted

Restaurantene som holder åpent fra 10-17 på nasjonaldagen er Fruktbar, Holbergstuen, Dromedar, TAKE Sushi, Pink Fish, BIT og Holy Cow. Og med konseptet håper kjøpesenteret at Galleriet vil fungere som et samlested og oppfordrer også befolkningen til å bruke tilbudet og de lokale restaurantene. 


-Her er det alltid smilende og glade mennesker og vi håper at folk vil komme og feire nasjonaldagen sammen med vår lille «familie» her på Galleriet, sier de alle og legger til at de garanterer god stemning!


Så da er det bare til å ta turen til Galleriet på 17.mai for en fantastisk stemning, god og variert mat og et møtested for festglade mennesker! 

Del artikkelen på Facebook