Annonsørinnhold fra PrivatMegleren

Hva er dette?
 
 

Jakten på et godt boligsalg

- Hele 67 prosent av nye kunder kommer på anbefaling fra andre som enten har kjøpt- eller solgt bolig gjennom en av våre meglere. Det handler om å sitte igjen med en god følelse, sier Stine Larsen, megler og partner i PrivatMegleren.

Annonsørinnhold fra

Som en av de mestselgende meglerne i landet gjennom en årrekke vet hun godt hva som gjør en god bolighandel.

– Det er mye, men i bunn ligger ønsket om å oppleve en trygg og god handel. Skal man selge er man i tillegg opptatt av å oppnå en så høy pris som mulig.

At andelen anbefalte kunder er så høy, tror hun skyldes at PrivatMegleren har fokus på- og i stor grad klarer å innfri kundenes forventninger.

Selge bolig? Finn en lokalkjent megler her.

Trygg og verdifull veiledning

-Blir det ingen bolighandel, betaler du ingenting, sier megler Stine Larsen.

 

–Vi kan gi både trygghet og verdifulle innspill helt fra man begynner å se seg om etter ny bolig. Det betyr at vi blir deres rådgivere hele veien, ikke bare ved salget.

Det har ifølge Larsen, flere fordeler.

– Man kan spare betydelige summer ved et kjøp, samtidig kan det være svært lønnsomt å få gode råd knyttet til klargjøring av egen bolig.

Takket være selskapets salgsgaranti er det heller ingen kostnad knyttet til dette.

- Vår omfattende salgsgaranti gjelder hele veien. Blir det ingen bolighandel, betaler du ingenting. Så enkelt er det.

Vil du vite mer – kontakt PrivatMegleren her.

Ikke bare millionvillaer

- Alle boligselgere og boliger fortjener det beste.

Larsen peker på at en misforståelse gjerne er at PrivatMegleren utelukkende selger dyre boliger og gjerne er langt mer kostbar å benytte enn andre meglere.

– Vi er opptatt av å være konkurransedyktig, om det er en villa til 20 millioner eller en leilighet til 3 millioner.


Larsen tror nettopp det er en av grunnene til at flertallet som ber om et tilbud fra PrivatMegleren også velger å selge sin bolig gjennom dem.

- Basert på det som kanskje er markedets beste verktøykasse skreddersyr vi løsninger som passer akkurat den boligen som skal selge.

Som et eksempel nevner Larsen Ukens bolig på finn.no og KLiKK X. Sistnevnte er digitale boligannonser som gjennom bruk av kunstig intelligens og algoritmer som selv finner veien til potensielle boligkjøpere.

Les mer om digital annonsering her.

Start boligsalget nå

Juli måned skiller seg vesentlig fra tidligere år. En spesiell situasjon med de fleste nordmenn på norgesferie gjør at boligmarkedet holder stand.


- Normalt vil markedet i juli nærmest tørke helt opp. Stort sett selger vi da utelukkende leiligheter til studenter. Slik er det ikke i år.

Hun forteller at markedet for familieboliger fortsatt er svært godt og at få boliger i markedet gir gode priser.

- Vi har hatt flere boliger som har gått flere hundrede tusen over prisantydning så langt i juli og forventer at markedet trolig vil være slik til midten av august, forklarer Larsen og legger til:

- Hadde jeg hatt planer om å selge denne høsten hadde jeg kontaktet megler for å komme i gang nå, fremfor å utsette det hele til midten av august.

Del artikkelen på Facebook