Annonsørinnhold fra Obs

Hva er dette?

Fra venstre: Kristoffer Bjørklund, Cornelie Falck, Raymond Strømmen, Jostein Straume, Even Devanayagam og Andreas Henriksen
Alle foto: Espen Bakketun/Spray
Fra venstre: Kristoffer Bjørklund, Cornelie Falck, Raymond Strømmen, Jostein Straume, Even Devanayagam og Andreas Henriksen Alle foto: Espen Bakketun/Spray

Klart for Black Week: - Her kan du handle alle julegavene dine på tilbud!

Ekstra mange varer har ankommet varehuset i Loddefjord og Obs Vestkanten er klare for årets høydepunkt. Og de ansatte kan garantere utrolige tilbud i alle de ulike avdelingene.

Annonsørinnhold fra

 Blant de ansatte på Obs Vestkanten er det god stemning mens de siste forberedelsene til Black Week blir gjort. Og det er liten tvil om at de gleder seg stort til årets høydepunkt og til å endelig kunne røpe de gode tilbudene som skal pryde Black Week.

- Det er utrolig spennende at vi får muligheten til å gi kundene våre en positiv opplevelse med så mange gode tilbud. Og det er kjekt å vite at en har skikkelig store tilbud som kundene kommer til å elske, forteller en smilende Cornelie Falck som er salgsleder på elektrisk og bolig på Obs Vestkanten. 

Og at kundene kommer til å bli storfornøyde med tilbudene mener både hun og salgsleder på sport og fritid, Andreas Henriksen at det ikke er noe tvil om.

- Jeg er helt sikker på at når vi forteller hvilke tilbud vi har så kommer det til å stå kø utenfor butikken! Og det som er så fint er at her har vi alt en trenger, så her er det bare til å komme og bli hele dagen, fortsetter Henriksen og legger til at det kommer til å være gode tilbud som alle vil bli glade for.

Følg med på Black Week-tilbudene i nettbutikken her.

Artikkelen fortsetter under bildet


-Black Week kommer til å bli både spennende og moro, forteller Cornelie Falck (t.v.) og Andreas Henriksen (t.h.)

-Black Week kommer til å bli både spennende og moro, forteller Cornelie Falck (t.v.) og Andreas Henriksen (t.h.)

Har planlagt kampanjen i 1 år

En annen som helt definitivt gleder seg til den morsomme og hektiske uken er varehussjef Jostein Straume, som kan fortelle at det er ganske mye planlegging som skal til for en slik kampanje.

Varehussjef Jostein Straume ønsker velkommen til årets høgdepunkt, Black Week.

- Vi vet jo at det kommer til å bli mye trøkk under Black Week og det er viktig for oss at dette blir en positiv opplevelse for kunden, derfor bruker vi også mye tid på planlegging for at alt skal gå knirkefritt, forteller Straume og legger til at planleggingen startet like etter forrige Black Week.

Og for å gjøre kampanjen enda mer positiv og behagelig for kunden, har de ulike tilbud gjennom hele uken og ikke bare på Black Friday. Men Straume kan også fortelle at det vil komme noen ekstra overraskelser på selve fredagen, selv om han ikke vil røpe hva helt enda.

- Vi kommer til å ha ulike tilbud i alle avdelingene våre gjennom hele uken, men det kommer opptil flere overraskelser på selve fredagen. Da har vi også åpent fra klokken 07 til 22, så her vil jeg absolutt anbefale alle å ta turen innom!

Artikkelen fortsetter under bildet


Butikken er pyntet til jul og alt er klart for en god handel!

Butikken er pyntet til jul og alt er klart for en god handel!

5 gode tips for å handle smart på Black Week

«Kunsten å handle smart» står i fokus hos Obs, og Jostein kommer gledelig med noen gode tips til Black Week.

1. Orienter deg på forhånd
Å få en god oversikt over de ulike tilbudene og varene som Obs Vestkanten har, kan gjøre handelen både mer behagelig og raskere.

Velkommen inn!


2. Ikke stress
Det vil komme mange mennesker innom butikken under Black Week, men ikke stress med at det vil være trangt og kaotisk.
- Varehusene våres er laget for å ta imot mange mennesker samtidig og det kommer til å gå helt fint!

3. Ta julehandelen på Obs Vestkanten
På Obs vil du finne det aller meste du trenger til julehandelen og flere av de gode tilbudene under Black Week vil passe godt som julegaver.
- Her kan du få unna hele julehandelen i ett!

4. Ikke bare fokuser på Black Week
Det kan være lett å bare fokusere på tilbudene rundt Black Week, men husk at Obs også har løpende kampanjer og tilbud hele tiden. 

5. Bruk netthandelen 
Selv om det ikke vil være kaotisk i butikken under Black Week, er det mange som heller vil få unna handelen hjemme i stuen. 
- Bruk netthandelen til Obs, så kommer du bare innom når det passer deg for å hente produktene, eller så sender vi de hjem til deg!

Under Black Week vil det være tilbud i alle de ulike avdelingene.

Velkommen til en hyggelig handel!

Uansett hvordan du helst vil handle, om du vil benytte deg av netthandelen til Obs, shop express i butikk, selvbetjente kasser eller hos Obs sine dyktige ansatte, er du mer enn velkommen til å ta handelen under Black Week. Og alle de 85 ansatte i Obs Vestkanten ser frem til å ønske alle kunder velkommen til Black Week i uke 48.

-Black Week kommer til å bli veldig moro, både for oss ansatte og for kundene, mener de positive ansatte på Obs Vestkanten.

- Vi gleder oss veldig og håper så mange som mulig vil ta turen innom. Dette kommer til å bli utrolig moro og vi garanterer både gode tilbud og god stemning, forteller Straume som også bruker god tid på å rose sine ansatte for arbeidet de gjør.

- Dette hadde aldri vært mulig om det ikke hadde vært for de fantastiske ansatte i denne butikken. De står på hver eneste dag for at kundene skal få en positiv opplevelse av handelen og det vet jeg blir satt pris på, avslutter en godt fornøyd varehussjef. 

Del artikkelen på Facebook