Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Ny storsatsning på kysten

Vil du være med å videreutvikle en av Norges råeste merkevarer? Nå har du sjansen. Hurtigruten setter sammen team som skal rendyrke de kortere reisene langs kysten.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Thomas Larsen, sjefen for den nye satsingen, kan love en spennende og morsom jobb i verdens mest innovative cruiseselskap.

– Hurtigruten bidrar til å skape uforglemmelige opplevelser, hver dag, for tusenvis av gjester. Hos oss får du muligheten til å jobbe med en av Norges mest kjente merkevarer og i et selskap som er verdensledende innen opplevelsesreiser. De som blir ansatt nå, blir sentrale i å bygge opp en helt ny avdeling i Tromsø, forklarer han.

I RIVENDE UTVIKLING

Selskapet har flere år på rad blitt kåret til verdens beste leverandør av opplevelsesreiser og med den massive satsingen deres på bærekraft og miljø ønsker de å sette standarden for den internasjonale cruisebransjen.

Men selv med en lang merittliste, hviler de ikke på laurbærene. 

Vi er i rivende utvikling, og vårt mål er å stadig forbedre oss. På sikt vil miljøtiltakene våre gi oss verdens mest miljøvennlige passasjerskip på norskekysten.

Thomas Larsen
Selskapet har allerede kvittet seg med enorme mengder plastikk om bord, kuttet ut tungolje som drivstoff, utviklet nye hybridskip som skal gå i utenlandsfart, samt opprettet Hurtigruten Foundation
OPPGRADERER: I 2016 fikk MS Polarlys seg en real oppussing, her fra kafeen Multe. Som et ledd i storsatsningen skal også skipene MS Richard With og MS Nordlys får oppgradert alt fra fellesområder til spisesteder og lugarer.

BLI MED PÅ LAGET

Om man søker jobb i Hurtigruten er det en fordel om du er glad i både kysten og et høyt tempo. Og som et globalt selskap, med salgskontorer i mange verdensdeler, er mulighetene for å utvikle seg uante.

– Alle som jobber hos oss er ambassadører både for Hurtigruten og norskekysten. Personene vi nå er på jakt etter er nysgjerrige og kreative. De er sultne på å lære og brenner for å utnytte ny teknologi til de beste for kundene våre. Vi kan tilby et dynamisk arbeidsmiljø og høyt tempo. Hos oss er det aldri en kjedelig dag, forteller Larsen entusiastisk.

Han trekker også frem Tromsø som en meget spennende by, både å jobbe og bo i.

– Som Hurtigruten er Tromsø en by i utvikling. Ikke bare har vi majestetisk natur på alle kanter og et rikt kulturliv, men vi er inngangsporten til Arktisk som for tiden har eksplosiv vekst i antall besøkende. Potensialet er enormt.  Det er ikke uten grunn at Tripadvisor nettopp har kåret Tromsø til en av verdens beste byer å besøke.

Vi vet det er veldig mange flinke folk langs kysten vår. Nå håper vi at de utforsker de mange stillingene vi har lyst ut, og søker!

Thomas Larsen
 
Del artikkelen på Facebook