Annonsørinnhold fra PrivatMegleren

Hva er dette?
 
 

Slik velger du riktig megler

Som boligselger ønsker du høyest mulig pris. Likevel tar mange boligselgere svært lett på meglervalget. Her er tabbene du bør unngå.

Annonsørinnhold fra

- Alle ønsker høyest mulig pris for boligen, likevel tar mange unødige snarveier som kan koste dem dyrt, forteller Marthe Brenden, eiendomsmegler i PrivatMegleren.

Ta kontroll over meglervalget


- Det er lettvint å benytte seg av anbudstjenester, men jeg er sikker på at det å investere litt tid i å selv plukke meglere, er en god investering.

- I PrivatMegleren gir vi boligselgere i Bergen og omegn salgsgaranti, sier Marthe Brenden. 


- Boligsalg er håndverk, det er like stor forskjell på meglere som folk flest. Velg selv hvem du vil invitere, ikke få en anbudstjeneste til å hente inn tilfeldige mennesker.

Men hvordan finner du meglere å invitere?

- Du kan se på boligannonser, avklare hvem som selger mye i ditt nabolag, snakke med bekjente som har solgt eller rett og slett gå på visninger.

Få en verdivurdering av egen bolig, det er gratis og uforpliktende

Mer enn én megler

- Forbrukerrådet anbefaler at du henter inn tilbud fra mer enn én megler. Det er et svært godt råd, sier Brenden og legger til: 


- Det du bør være opptatt av er hvilke strategier megler har for ditt boligsalg, samt at du har riktig og tilstrekkelig annonsering.

I tillegg ønsker du å avklare vilkår – hva skjer om du ikke får solgt?

- I PrivatMegleren gir vi boligselgere i Bergen og omegn salgsgaranti. Dersom vi ikke klarer å få boligen solgt, betaler du ingenting. I tillegg har vi ingen bindingstid.

Vurderer du boligsalg kan du starte med å finne en lokalkjent megler her.

Selge boligen? Finn en lokalkjent megler her.

Del artikkelen på Facebook