Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

BYGGER NYTT BOLIGFELT: Synnøve Frotjold og Roy Ketil Eide i Block Watne viser fra prosjektet Nytreet på Ulset i Åsane.

Tilbake til røttene i Åsane

Synnøve Frotjold og Roy Ketil Eide viser stolt fram det nye boligfeltet Nytreet i Åsane. – Vi opplever at flere ønsker seg tilbake til akkurat denne bydelen, sier Frotjold.

Annonsørinnhold fra

Etter salgsstart på boliger i byggetrinn én har Frotjold blitt kontaktet av flere interesserte som har vokst opp i det naturskjønne området nord for Bergen.

– De forteller om en fantastisk oppvekst i et flott område, og at de går med et ønske om å flytte tilbake til røttene, for å kunne gi barna samme mulighet, forteller Frotjold som er salgskonsulent for Block Watne.

Tilbakemeldingene er at flere har ventet på et boligprosjekt i Ulset-området. Nå er det realisert med alternativer som tomannsboliger, mindre leilighetsbygg og etter hvert rekkehus. Totalt blir det 81 boenheter.

UTSIKT: Roy Ketil Eide viser oss den fantastiske utsikten fra balkongen i en av leilighetene som er under ferdigstillelse. Når nøkkelen overleveres eierne, vil grøntarealer og uteområder være opparbeidet, slik at man kan nye utsikten uten å føle at man bor på en byggeplass. 

Fra tett furuskog – til lyst og luftig

– Jeg blir mer og mer glad i dette området, sier prosjektleder Roy Ketil Eide begeistret, og fortsetter:

– Tidligere besto tomten av tett furuskog. Nå er det ryddet og vi har fått en fantastisk utsikt og gode solforhold.

Sjekk ut boligene på Nytreet her.

Nytreet blir uten tvil et sted for livsnytere. Rett utenfor stuedøren er det turmuligheter på opptråkkede stier i fantastisk vestlandsnatur, og fra toppleilighetene i Nytreet boligfelt kan man se Byfjorden og fjellet Rundemanen som ligger i retning Bergen sentrum.

Hverdagspraktisk blir det også, med dagligvarebutikk rett ned i bakken, og Haukedalen skole ebare et steinkast unna.

– Med privatbil til Bergen tar ikke reisen mer enn 15-20 minutter, sier Roy Ketil.

Gode bussforbindelser gjør at det er enkelt å reise kollektivt, både inn til kjernen av Åsane, og til Bergen sentrum.

Bygger i trinn

Nytreet boligfelt bygges ut i fire trinn. Syv av i alt 10 to- og treroms leiligheter er allerede solgt i byggetrinn én.

I byggetrinn to har Block Watne solgt 11 av totalt 28 tomannsboliger. Byggetrinn tre inneholder leiligheter i to lavblokker.

Dette er de typiske kjøperne i Nytreet

Synnøve Frotjold og Roy Ketil Eide ser tydelige tendenser hva gjelder kjøpergruppen, og det viser seg at boligene appellerer til ulike aldersgrupper.

 – Nabolaget i Nytreet kommer til å bestå av unge par, barnefamilier, og godt voksne som har solgt enebolig for å flytte inn i en moderne og lettstelt bolig med balkong.

Oppstart av byggetrinn fire er planlagt til 2020. Da skal det bygges rekkehus med egen garasje.

Les mer om Block Watne her!

Velger lokal arbeidskraft og tradisjonelt håndverk

Nytreet-prosjektet er for mange en ekstra trygghet, for skal man kjøpe bolig på tegning ønsker man at det går ordentlig for seg.

– Uteområdene vil bli etablert med grønne lunger, gangveier, lekeparker, bålgruer og sitteplasser. Her kan man slå av en prat med naboen eller leke med barn og barnebarn i trygge rammer, og det bidrar til trivselen, forteller Eide.

Det betyr at alt fra asfalterte veier til grøntarealer er ferdig så snart boligkjøperen får nøkkelen i hånden. Dermed slipper man følelsen av å flytte inn på en byggeplass.

I tillegg har Block Watne fullstendig kontroll på prosessen fra første spadetak når de bygger bolig.

Først med Block Watnes egne snekkere som utfører tradisjonelt håndverk, hvor alt bygges på tomta. Ferdigmoduler er altså et fremmedord blant denne gjengen.  Dessuten benyttes kun lokale leverandører på alt fra grunnarbeid til elektrisk.

I FULL SVING: Anleggsmaskiner og arbeidere er i full sving med byggetrinn to av Nytreet-prosjektet. Merk at huset i bakgrunnen ikke tilhører Block Watnes prosjekt.

Nysgjerrig? Les mer om Nytreet-prosjektet her!

Del artikkelen på Facebook