Kjøtta & Dybfisk, #2.

Lørdag 17. november kl.19:00-22:00
nobel bopel
kart
Kjøtta & Dybfisk slår til igjen, og det etter en debut som inneholdt flust av høydepunkter, både i flytende og fast form. Vi glemmer ikke champagneglassene fylt med rød, boblende væske og hjemmeplukkede blåbær (Kir royal Nobel spesial!), eller glassene med varmende sval japansk ume … og smaken av hjortecarpaccio, eller lam med kantareller. Konseptet er like enkelt som det er appetittvekkende: Det gamle radarparet Siv Dyb Wangsmo og Åshild Kyte har endelig tildelt seg selv sitt eget konsept: Kjøtta og Dybfisk. Kjøtta & Dybfisk fisker og fanger det de kommer over i naturen, og lørdag kveld serverer de det de har funnet! De spiselige fristelsene er selvsagt gratis, og dessuten holder vi åpent helt til klokken 01.00! Kan man ønske seg mer? Velkommen fra klokken åtte!