The Wine Room med Cecilia Pasqua fra Veneto
Vi dekker opp til sittende vinsmaking i STUDIO hos Hotel Norge. Fra scenen vil Heidi Aas Kvalheim fra Pievino holde dialog med representanten fra vinhuset, samt formidle spørsmål fra publikum. Det vil bli mulig for publikum å sende inn spørsmål både på forhånd og underveis.
Første vinmaker i stolen er Cecilia Pasqua, som er fra tredje generasjon av den kjente vinfamilien fra Veneto i Italia. Cecilia studerer til den høythengende tittelen Master of Wine, og sammen med sine søsken er hun klar for å føre de kjente merkevarene videre.
Familien Pasqua er kjent for viner under flere navn, blant annet Villa Borghetti, Cecilia Beretta og Mai dire Mai. De produserer prosecco, hvitviner, rosé, valpolicella, ripasso og amarone, og denne kvelden vil vi få smake disse 7 vinene:
VINLISTE
11 Minutes Rosé 2017
Villa Borghetti Valpolicella 2017
Cecilia Beretta Ripasso 2016
Cecilia Beretta Picaie 2011
Villa Borghetti Amarone 2014
Mai Dire Mai Valpolicella 2012
Mai Dire Mai Amarone 2010
VELKOMMEN!