Neoplasma | Kvarteret + Fretmiden & Warfart

Fredag 30. november kl.21:00 til tirsdag 1. januar kl.01:00
Det Akademiske Kvarter
Olav Kyrres gate 54, Bergen, NorwayÅpne kart
kart

Neoplasma ble etablert i 2008 og feirer jubileum med en heftig metallkveld i Teglverket. Bandet har i en årrekke vært med å prege undergrunnsmiljøet i Bergen med sitt brutale uttrykk. De debuterte med EP`n "Die With A Smile" i 2008. I 2011 slapp de platen "Tumor Of Hate", som ga metallpublikummet sprutende ørevoks og nakkesleng på en rekke konserter. Etter en pause fra livescenen slapp de sitt selvproduserte album "Watch The Fire" i 2017, som ble mikset og mastret av Tor Ninja. Det ble gjort en releasekonsert som finnes opptak av på Youtube. Etter den konserten har bandet holdt seg delvis inaktiv i skyggen. Nå har de børstet støv av instrumentene og finner formen igjen for å gjøre den årlige konserten som du sent vil glemme. Dette blir din sjeldne mulighet til å oppleve smaken av grus i form av ekstrem metall med melodiøse partier. Det blir også en mulighet til å få deg en utgave av de sexy vinylene til "Watch The Fire" til redusert pris.

Med seg har de bandene Fretmiden og Warfart.

Fretmiden er et hardtslående metalband fra Bergen, som introduserer et nyskapende lydbilde med særpreg og en dose prog. Fretmiden bringer et solid sceneshow med en brutal attitude, og det er ikke tvil om at dette er musikk man kan relatere seg til. Musikken er brutal og full av kjappe breaks og riff.

Bandet startet i 2015, og i løpet av de første månedene av 2016 ble første demoene sluppet. Fretmiden lar seg inspirere av ulike band innen sjangrene death metal og deathcore. Lydbildet er også preget av de mer progressive metalsjangrene.

Warfart er et heavy metal band med opphav i Os Rock City, der Neoplasma også kommer fra. Bandet spiller høy og heavy trashmetall.

Varm opp nakken. Dette blir vilt!