EMMERHOFF & THE MELANCHOLY BABIES / SHAMAN ELEPHANT / THE TRONOSONIC EXPERIENCE

Lørdag 16. mars kl.19:30-00:30
Bergen Kjøtt
Skutevikstorget 1, Bergen, NorgeÅpne kart
kart

Emmerhoff og sjelefrendene i Shaman Elephant og The Tronosonic Experience inviterer til årets begivenhet i frihetsrockens tegn!


EMMERHOFF & THE MELANCHOLY BABIES

Denne kvelden blir en unik mulighet til oppleve det dynamiske spennet bandet utforsker live, med deres karakteristiske sound som blander elementer fra (blant annet) americana, bombastisk 70-tallsrock, psykedelia, krautrock og norsk jazz, alltid med et tydelig melodisk fokus.

I 2018 kom deres 6. studioalbum, "Circle Six" ut, produsert på Bergen Kjøtt av Jørgen Træen og Iver Sandøy. 

Blant annet Dagbladets Øyvind Rønning lot seg begeistre(5/6):

"Emmerhoff & The Melancholy Babies har vært her i 22 år og sett andre band komme og gå. De er en liten bergensbølge for seg sjøl. (...)

Sirkelen er sluttet. Bandet låter langt på vei som i starten, bare enda tyngre og mørkere. Det er som om de har fått fornyet kraft siden sist. (...)"

Gunnar Emmerhoff: gitar/vokal

Inge Rypdal: gitar

Arild Vikane: gitar

Einride Torvik: bass

Iver Sandøy: trommer


SHAMAN ELEPHANT

er et psykedelisk rockeband som blander progrock, jazz og en coctail av andre sjanger. Bandet har høstet positive anmeldelser både nasjonalt og internasjonalt. Bandet er i følge magasinet Stoff; «noe av det råeste man har hørt innen norsk rock», noe man kan oppleve på debutalbumet «Crystals».

Etter plateslippet har Shaman Elephant spilt Norge rundt, flere konserter i England og blant annet spilt for store folkemengder på festivaler i Tyskland.

Maximum Volume Music (9/10)

«it is so hazy that you can get the munchies through your headphones just by listening to the damn thing. Which you should do. As soon as you can»

Bergens Tidende (5/6)

«Dette er låter som får deg til å glemme både tid og rom; det skal godt gjøres å ikke hyle med mens man veiver med armene mot himmelen når Shaman Elephant får fyrt opp maskineriet sitt.»

Eirik Sejersted Vognstølen - gitar/vokal

Jard Hole - trommer

Ole-Andreas Sæbø Jensen - bass

Jonas Særsten - keys


THE TRONOSONIC EXPERIENCE

The Tronosonic Experience kommer ut med sin andre plate, “II: The Big Blow”, 15. Februar 2019. Dette er bandets første plate på plateselskapet Apollon Records Prog, og i den anledning spiller bandet sin aller første konsert i Bergen. Bandets nye plate ble spilt inn live i Ocean Sound Recordings på sunnmørsøya Giske, og på plata fortsetter bandet å utvikle sin blanding av punk-jazz og instrumental rock. ”II: The Big Blow” er en organisk og variert plate, og byr på stemninger som spenner fra ambient dub via punka avantgardejazz til knallhard og støyende rock. Bandet gir full gass når de står på scenen, og publikum kan forvente heftig saksofon og fet gitar i fri flyt, drivende trommer og boblende bass!

The Tronosonic Experience er:

Ole Jørgen Bardal – saxomofon

Øyvind Nypan – gitarer og elektronikk

Jango ”The Djangs” Nilsen – trommer

Per Harald Ottesen – bass