Dette er favoritten i Stjernekamp

Sandra Lyng var egentlig ute av «Stjernekamp», men får nå en ny sjanse i konkurransen.

Sandra Lyng var egentlig ute av «Stjernekamp», men fikk en ny sjanse i konkurransen. Hun er likevel ikke den store favoritten. Foto: Tore Meek (NTB Scanpix)

Lørdag er det klart for finale mellom Sandra Lyng og Knut Marius Djupvik.

10.11.20 14:54

Stjernekamp har gått på NRK1 siden 2012. I programmet konkurrerer norske musikere i ulike musikalske sjangre. Deltakerne går videre fra episode til episode gjennom antall telefonstemmer fra publikum.

Klikk på bildet for å forstørre. Oslo 20200611. De ti deltakerne i årets utgave av Stjernekamp på NRK. Bak fra venstre: Hege Øversveen, Knut Marius Djupvik, Regina Myra Tucker, Emil Solli-Tangen, Anita Hegerland. Foran fra venstre: Odd Einar Nordheim, Ingeborg Walther, Alex Rosén, Sandra Lyng og Vegard Bjørkmo.

Det er kun to deltakere igjen i Stjernekamp. Hvem av dem som stikker av med seieren blir avgjort lørdag.  Foto: Tore Meek (NTB)

Odd Einar Nordheim, Ingeborg Walther, Alex Rosén, Sandra Lyng, Vegard Bjørsmo, Hege Øversveen, Knut Marius Djupvik, Myra Regina Tucker, Emil Solli-Tangen og Anita Hegerland var deltagerne da Stjernekamp startet.

Knut Marius Djupvik på toppen

Lørdag var det duket for disco og duetter, der Ingeborg Walther ble sistemann ut.

Klikk på bildet for å forstørre. Oslo 20200611. Vegard Bjørsmo er en av deltakerne i årets utgave av Stjernekamp på NRK.

Vegard Bjørsmo (19) var den yngste av deltakerne i årets utgave av Stjernekamp på NRK. Han var lenge favoritt, men måtte forlate programmet under listepop og stadionrock konkurransen. Foto: Tore Meek (NTB)

Det er kun to deltakere igjen i konkurransen, og skal vi tro oddssetterne er dette nå favoritten:

Knut Marius Djupvik ligger øverst med 1,30 i odds, mens Sandra Lyng har 3 i odds.

Klikk på bildet for å forstørre. Oslo 20200611. Knut Marius Djupvik er en av deltakerne i årets utgave av Stjernekamp på NRK.

Knut Marius Djupvik møter Sandra Lyng i finalen lørdag. Foto: Tore Meek (NTB)

Lørdag den 31. oktober er det finale. Du kan se Stjernekamp gratis på nett her.