Stem på rundens mål i Toppserien

Se kandidatene til rundens mål her.

02.11.20 14:56

I den 16. runden av Toppserien ble det scoret 18 mål. Vi har plukket ut de tre målene vi mener er kandidater til rundens mål. To av kandidatene er hentet fra samme kampen. Her kan du se alle kampene i Toppserien her

Klikk på bildet for å forstørre. Oslo 20201101. Vålerengas Synne Jensen jubler med lagvenninner etter 1-0 målet under kampen mellom Vålerenga og LSK kvinner på Intility Arena.

Vålerengas Synne Jensen jubler med lagvenninner etter 1-0-målet mellom Vålerenga og LSK kvinner på Intility Arena.  Foto: Erik Johansen (NTB)

Første kandidaten til rundens mål er 1-0-scoringen til Vålerengas Synne Jensen i kampen mot LSK. 27 minutter var spilt da Marie Dølvik Markussen ble spilt fri på høyrekanten. Hun slo ballen mot Jensen som kom på løp inn i 16-meteren. 24-åringen banket ballen i mål på direkten. En utrolig viktig scoring i kampen om seriegullet. VIF vant kampen 4-2.

Scoringen var Synne Jensens tredje mål på 16 kamper denne sesongen.

Her kan du skrape Flax på nett.

Den andre kandidaten er 1-0-scoringen til Rosenborgs Lisa Marie-Utland mot Avaldsnes. Hun møtte et innlegg på første stolpe og satte balen i mål.

Klikk på bildet for å forstørre. OSLO, NORGE 20201018. Rosenborgs Lisa-Marie Utland og Vålerengas Dejana Stefanovic under kampen mellom Vålerenga og Rosenborg på Intility

Rosenborgs Lisa-Marie Utland (t.v.) scoret sitt femte mål for sesongen mot Avaldsnes.  Foto: Berit Roald (NTB)

Den tredje kandidaten til rundens mål er en lekkerbisken fra Rakel Engesvik. Sandviken-spilleren fikk ballen på kanten av 16-meteren og chippet den presist over Kolbotn-keeperen. En nydelig scoring som gjorde henne til matchvinner. Det var også den første scoringen hennes denne sesongen.

Onsdag er det ca 164 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

I runde 16 er dette de tre kandidatene til rundens mål:

1. Synne Jensen, Vålerenga (1-0 mot LSK Kvinner)
2. Lisa Marie-Utland, Rosenborg (1-0 mot Avaldsnes)
3. Rakel Engesvik, Sandviken (1-0 mot Kolbotn)