– Jeg er veldig glad for å være med landslaget igjen og få sjansen til å kjempe med flagget på brystet. Jeg er også blitt hentet inn til to veldig kule og viktige kamper, sier han til NTB.

Sammen med Tokmac Nguen har den tidligere Nest-Sotra-profilen gjort det meget bra for ungarske Ferencváros. Den regjerende seriemesteren har innledet den nye sesongen med fire seirer i serien og er uten poengtap også i europaligaen.

– Den ungarske ligaen er vel ikke den mest kjente i Europa, men når man gjør det godt i europaligaen blir det lagt merke til, sier Zachariassen, som har hjulpet laget til seier hjemme mot Trabzonspor og borte mot Monaco.

Stortrives

Han nyter tilværelsen i Budapest.

– Det er en veldig fin by, med et veldig godt lag som er blitt en veldig godt sammensveiset gjeng. Det er også en veldig kul liga med veldig mye trøkk fra supporterne. Jeg stortrives og håper jeg kan ta med meg litt av følelsen fra de siste kampene inn i trening og kamp, sier han.

Kantspilleren var ikke med i det opprinnelige uttaket til oppgjørene mot Slovenia og Serbia, men ble hentet inn i troppen etter forfallet fra stopper Stefan Strandberg. Han merker forskjell fra sin første samling, da Norge spilte to «hjemmekamper» i Málaga.

Spisset

– Da var det også treningskamper. Nå merker jeg at det er litt mer spisset fokus. Alle er forberedt på viktige og tøffe kamper, sier Zachariassen.

Han har lyst til å være del av Norges fremadstormende unge landslag også i tiden som kommer.

– Det er utrolig gøy å være en del av det. Jeg håper jeg kan prestere på treningene og kanskje få mulighet i kamp. Selvfølgelig håper jeg å forbli en del av troppen, for det kan bli veldig gøy med landslaget framover.